Ogrē zem vilciena pakļūst sieviete; jaunas detaļas par notikušo

Ilustratīvs attēls © Kaspars Krafts/F64

Šķērsojot sliedes neatļautā vietā, kādu sievieti Ogres dzelzceļa stacijā aizķēra vilciens. Viņa izdzīvoja un tika nogādāta ārstniecības iestādē apmierinošā stāvoklī, vēsta "Degpunktā".

Lai gan tagad Ogres dzelzceļa stacijā ir mierīga gaisotne, cilvēki nesteidzīgā solī dodas uz peroniem un gaida savu transportu, iepriekšējā vakarā, pirms pulksten astoņiem, aina Skolas ielā bija pavisam cita.

“Es redzēju “ātro palīdzību”, kad gāju garām. Pašu to jezgu nemanīju,” stāsta aculieciniece. “Vienīgi tas varēja notikt, kādam mēģinot pārlēkt pāri žogam, lai paspētu uz Rīgas vilcienu. Citu es nevaru iedomāties.”

Artūrs, kurš pazīst cietušo sievieti, bija dzirdējis par notikumu. Lai gan vīrietis pats negadījuma brīdī nebija klāt, sarunas par notikušo cilvēku vidū izplatījušās ātri.

“Viņa tur gāja pāri (rāda, ka sieviete bija iereibusi). Tur, kur nedrīkst iet pāri. Gāja pāri, kāja aizķērās un nokrita,” stāsta Artūrs.

Situācija tomēr nav tik dramatiska. Neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki cietušo kundzi nogādāja ārstniecības iestādē apmierinošā stāvoklī.

Svarīgākais