Atpūtas vietā sievietes pludmalē Baložos piedzīvo ko drausmīgu

© Depositphotos

Pierīgas iedzīvotāja Mišela lielā neizpratnē par atpūtnieku uzvedību publiskā vietā – pludmalē. Par piedzīvoto viņa pastāstīja raidījumam “Bez tabu”.

Mišela kopā ar draudzeni devās atpūsties uz Titurgas ezera pludmali Baložos. Tur atpūtnieces pārsteidza iereibušu vīriešu uzvedība. Sākotnēji centās sadzīvot ar iereibušajiem nemiera gariem, bet viņu lamāšanās bija ļoti neizturama, tāpēc aizrādīja vīriešiem, sacīja Mišela.

Mišela: "Teicām, ka tā nedrīkst darīt. Turklāt blakus bija mazs bērns. Tas ir pilnīgs absurds, ka atļaujies tā uzvesties maza bērna klātbūtnē. Bērns ir kā mazs sūklītis, kas visu uzsūc. Aizrādīju viņiem, krievu tautības cilvēkiem, bet viņi turpināja citus atpūtniekus “iepriecināt” ar rupjo vārdu krājumu. Lamājās ar trīsstāvīgajiem, neaizdomājoties un nefiltrējot, ko runā. Bija nepatīkami dzirdēt mūsu virzienā tekstus, ka esam vecenes. Es esmu jauna dāma, līdz vecenei man vēl tālu!"

Mišela ar draudzeni devās uz šo pašu pludmali arī citā dienā, kad viņas ar rupjībām nepatīkami pārsteidza meitenes, pusaudzes.

Mišela: "Arī runāja trīsstāvīgiem vārdiem. Runāja super skaļi par lietām, par kurām, manuprāt, nebūtu jārunā svešinieku klātbūtnē. Tās bija pusaudzes. Viņas runāja par ļoti intīmām lietām. Piemēram, es 7. klasē nezināju, kas ir vibrators! Kur nu vēl, ka tam ir mobilā lietotne, bet tagad, pateicoties viņām, atpūtnieki pie Titurgas ezera to zina. Tik jaunas meitenes runāja par kaut kādu džeku pis*nāšanu! Drausmīgi!"

Mišela ar redzētu un dzirdēto Titurgas ezera pludmalē padalījās arī sociālajā medijā “Facebook”, Baložu iedzīvotāju domubiedru grupā. Vairums komentētāju sadaļā arī šausminājās par Mišelas stāstīto un dalījās ar savām nepatīkamajām pieredzēm pludmalēs un citās publiskās vietās, bet daļa “uzbrauca” Mišelai, sakot, ka viņa ir kašķīga, un kritizējot, ka viņa atļāvusies konstatēt faktu, ka ar rupjībām mēdz izcelties krievu tautības ļaudis.

Ja citi atpūtnieki pludmalē traucē sabiedrisko kārtību, nepiedienīgi uzvedas, jāziņo Valsts policijai vai konkrētās teritorijas pašvaldības policijai,

Arī kūrortpilsētas Jūrmalas kārtībsargiem darba pilnas rokas gada siltajā sezonā. Visbiežāk Jūrmalas pašvaldības policisti pludmalē aizrāda vai soda par suņu staidzināšanu, smēķēšanu, alkohola lietošanu un sabiedriskās kārtības traucēšanu.

Svarīgākais