Sieviete publiski kaunina kādu zemeņu pārdevēju

© Pixabay

Zemenes vasarā ir iecienīts našķis. Sintija tās vēlējās iegādāties saviem trīs bērniem, taču mielošanās ar zemenēm nesanāca, tā vietā tikai rūgta pēcgarša.

Viņa zemenes nolēma pirkt Valmieras tirdzniecības centrā "Valleta" pie kādas ogu tigotājas.

"Sarunāju ar pārdevēju, ka man ieliks 3 kg zemenes - trīs maisiņos katrā pa kilogramam. Un vēl vienu kilogramu ķiršus. Pārdevēja ļoti draudzīga," vietnē "Facebook" klāsta Sintija. Abas vienojušās - kamēr pārdevēja sasvērs zemenes, Sintija ieies netālu esošajā veikalā. Tā arī noticis, pēc tam nopirkusi zemenes un devusies mājās.

"Pēc 1.5h atgriezos mājās un sāku bērt zemenes traukā un par pārsteigumu jūtu nepatīkamu smaku no zemenēm. Un sāku skatīties - vienā maisā pārdevēja ir pacentusies sabērt visas sapuvušas zemenes! Tā kā es veselas zemenes ar sapuvušām zemenēm biju jau sabērusi kopā, arī no veselam zemenēm nevar dabūt nost pretīgo gļotu un smaku! Tā kā "paldies" tai pārdevējai - naudu samaksāju un bērni palika bez zemenēm!" tā Sintija.

Ieraksts ir plaši komentēts. Vieni kaunina pārdevēju, citi norāda, ka varbūt prātīgāk pirms ķengām internetā bija aiziet aprunāties ar pārdevēju - varbūt noticis kāds pārpratums, piemēram, sajaukti maisiņi. Vēl citi uzskata, ka daļēji vainojama pati Sintija - zemenes tomēr karstumā ātri zaudē savu formu un, ja ceļā pavadītas 1,5 stundas, zemenes varēja vairs nebūt pirmā svaiguma.

Svarīgākais