Pāris loterijā laimē milzu laimestu; pēkšņi viens no viņiem nolemj apkrāpt otru

© unsplash.com

Kērks Stīvenss no Lielbritānijas laimēja loterijas izlozē "Set For Life" iespaidīgu naudas summu - 3,6 miljonus britu mārciņu. Diemžēl vīrietis zaudējis iegūto lielo laimestu, pateicoties savai dzīvesbiedrei un izlozes noteikumiem, raksta "The Sun".

Kērks kopā ar partneri Lauru Hoilu piedalījās loterijas izlozē. Uzvarot loterijā, viņi iegūto laimestu nevarēja visu uzreiz saņemt, bet noteikumi paredz, ka turpmākos 30 gadus ik mēnesi viņiem tiks izmaksāti 10 000 mārciņu.

Tomēr tikai gadu pēc laimesta iegūšanas, Laura pameta Kērku un savāca visu atlikušo laimestu sev.

Drīz vien pēc šķiršanās 40 gadus vecā Laura pārcēlās uz 500 000 mārciņu vērtu savrupmāju, kurā iepriekš pāris plānoja dzīvot kopā.

Kā izrādās, tad laimests pienācās Laurai, lai arī abi biļeti bija kopā iegādājušies, jo tieši viņa veiksmīgo loterijas biļeti bija apmaksājusi ar savu kredītkarti.

Lai arī pāris bija itkā kopā iegādājies loterijas biļeti, izlozes noteikumi paredz, kā min Kērks, tad "sīkajā drukā" rakstīts, ka laimests tiek piešķirts personai, kura norēķinājusies par loterijas biļeti. Tas nozīmē to, ka Kērkam nekas nepienākas, ja vien Laura pati viņam nepiešķir daļu naudas. Sieviete atteikusies, ko tādu darīt, jo uzskata, ka laimests pienākas viņai vienai.

Kā stāsta Kērks, tad pirms laimesta iegūšanas, viņš dzīvoja kopā ar Lauru nelielā mājā. Viņš sievietei ļāva dzīvot savā māja ne par neko nemaksājot, ja vien viņa ik nedēļu iegādāsies loterijas biļetes 25 mārciņu vērtībā. Šobrīd Kērks ir zaudējis gan attiecības ar Lauru, gan iegūto naudu.

Svarīgākais