Lidmašīna spiesta veikt ārkārtas nosēšanos; lidojuma laikā notikuši divi nopietni, savā starpā nesaistīti incidenti

© unsplash.com

"United Airlines" aviokompānijas lidmašīna, kas bija ceļā no Beļģijas uz ASV, bija spiesta veikt ārkārtas nosēšanos Īrijā. Uz lidmašīnas klāja vienlaicīgi bija notikuši divi nopietni atgadījumi, ziņo "Daily Star". 

Piloti bija spiesti veikt avārijas nosēšanos pēc tam, kad salona apkalpe ziņoja par diviem atsevišķiem, savā starpā nesaistītiem incidentiem.

"United Airlines" reiss UA998 izlidoja no Beļģijas uz Ņujorku, pirmdienas, 3. jūnija, pēcpusdienā, bet netika tālāk par Īriju.

Visbiežāk avārijas nosēšanās tiek veikta sliktu laikapstākļu vai lidmašīnas problēmu dēļ. Retākos gadījumos pie ārkārtas nosēšanās vainojami pasažieri.

Šoreiz lidmašīnas apkalpei nācās piedzīvot divus satraucošus momentus. Kādam no pasažieriem bija palicis slikti un bija nepieciešama mediķu palīdzība. Cenšoties palīdzēt nelaimē nonākušam cilvēkam, kuram ir slikti, stjuarti pēkšņi pamanīja kādu nekārtību cēlēju. Kāds cits pasažieris nolēma neuzsvesties pieklājīgi. Viņš kļuva agresīvs un traucēja ne tikai citiem pasažieriem, bet arī lidmašīnas apkalpei.

Nolaižoties Dublinas lidostās, no lidmašīnas tika evakuēti trīs cilvēki. Pasažieris, kurš nejutās labi, tika nodots mediķu rokās. Šim pasažierim devās līdzi kāds cits pasažieris. Arī nepaklausīgais, agresīvais pasažieris tika eskortēts prom no lidmašīnas. Pēcāk lidmašīna turpināja savu ceļu uz ASV un visi pasažieri galā nonāca sveiki un veseli.

Svarīgākais