Sieviete loterijā iegūst milzu laimestu, bet ātri vien pieļauj smagu kļūdu

© unsplash.com

Sieviete vārdā Šarona Tirabasi no Kanādas loterijā ieguva lielo laimestu - deviņus miljonus eiro. Var šķist, ka sieviete ar šo laimestu ir nodrošinājusi savu nākotni un viņai vairs nevajadzētu raizēties par finansiālām problēmām. Tomēr pārtikusī dzīve ātri vien beidzās, jo visa nauda tika iztērēta, raksta "The Sun".

Šarona no Ontārio savu iespaidīgo laimestu paspēja iztērēt nieka 10 gadu laikā.

Šobrīd viņa cieš finansiālas grūtības un ir spiesta smagi strādāt, lai savilktu kopā galus.

Mediji ziņo, ka pirms iespaidīgā laimesta iegūšanas Šarona dzīvoja ļoti pieticīgā dzīvoklī kopā ar saviem trim bērniem. Viņi dzīvoja ļoti taupīgi un vienkārši.

2004. gada aprīlī piepildījās Šaronas kvēls sapnis, viņa laimēja loterijā. Beidzot visas viņas finansiālās problēmas pašas no sevis atrisinājās. Viņa nopirka māju, apprecējās un laida pasaulē vēl trīs bērnus.

Pēkšņi iegūstot milzu naudu, Šarona rīkojās ļoti neapdomīgi un neliedza sev neko. Viņa no pieticīgas sievietes kļuva par ļoti izšķērdīgu. Viņa tērēja naudu greznos dizaineru apģērbos, ceļojumos, greznās automašīnās, dāvanās draugiem un ģimenei. Nauda ātri vien kusa. Viņa ar vīru pat pamanījās kopumā iegādāties četras luksusa automašīnas. Viņi nežēloja naudu nekam. Viņa bija arī dāsna un vienu no laimētajiem miljoniem atdeva vecākiem, bet vēl vienu sadalīja starp saviem brāļiem un māsām.

Pēc deviņiem lieliski aizvadītiem gadiem Šarona saprata, ka smalkais dzīvesveids viņu novedīs līdz bankrotam, jo kontā atikuši vien 692 362 eiro.

Šarona atklāja, ka bieži vien skatījusies savā konta izrakstā, taču, ieraugot neskaitāmās nulles, viņa bija pilnīgi pārliecināta, ka var tērēties uz nebēdu. Viņai šķita, ka nauda nekad nebeigsies.

Līdz 2007. gadam viņa bija pamanījusies iztērēt pusi no iegūtā laimesta.

Šobrīd Šarona un viņas ģimene atkal spiesta dzīvot pieticīgi. Viņi spēj atļauties vien īrēt nelielu dzīvokli un dzīvo no algas līdz algai. Lai arī dzīve ir atkal mainījusies, Šarona apgalvo, ka tagad ir daudz laimīgāka.

Nebūšanas

25. maijā Rīgā, “ATTA centrā”, bija plānots pasākums “Monalisa”. Organizatori gan pasākuma mājaslapā, gan savos sociālo tīklu kontos norādīja, ka ir pārdotas vairāk nekā 12 tūkstoši biļešu (dažos video teica, ka būs 15 tūkstošu cilvēku), tajā uzstāsies 14 starptautiski dīdžeji. Paši to saukuši par lielāko ballīti Latvijas vēsturē. Divas dienas pirms pasākuma tas tika atcelts, vēsta "Bez tabu".