"Iekšēji apraudājos." Sieviete sašutusi, cik izmaksā vizīte pie maksas ginekologa

© Depositphotos

Izstāvēt rindā pie valsts apmaksāta speciālista prasa daudz laika un pacietības. Bet ja par maksu - lūdzu, kaut nākamajā dienā (protams, šo vispārinājumu nevar attiecināt uz visām specialitātēm). Un nereti maksas vizīte izrādās ļoti "sālīta".

"Kad aizej pie ārsta un stāvi pie kases un savā galvā kalkulē, cik būs jāmaksā! Vakar mazliet iekšēji apraudājos, kad pie ginekologa bija jāsamaksā 122 eiro, kaut pirmreizējā konsultācija maksā 55 eiro, izrādas, ka katra manipulācija vēl ko maksā. Jautri būt sievietei!" tā vietnē "X" raksta Laura.

Vaivare: No noteikta vecuma ir dažas manipulācijas ik pa pāris gadiem ar valsts atbalstu, bet, jap, ja nav apdrošināšanas, tad virs 100 eiro ikgadējais obligātais apmeklējums. Tas pats acu ārsts, higiēnists, galvenās lietas savācas katru gadu skaistā ciparā. Vai ielaistās pārbaudēs.

Laro: Cenas ir lielas, pie manas tikai konsultācija 80 eiro, bet klāt vēl USG, bez kuras 1x gadā nav jēgas nemaz ārstu apmeklēt, lai sirds mierīga.

Anita: Hmmm, sālīti. Varbūt ir vērts padomāt par apdrošināšanu (darbā). Man ar visādām manipulācijām maksimums no savas kabatas nācies izlikt kādus 20 eiro.

Ilze: Man kā reizi arī šonedēļ gin.vizīte + USG 115 eiro. Par laimi apdrošināšana sedza 105 eiro.

Elīna: Aii, kā šo saprotu. Man bija jāiet vairākas reizes. Konsultācija katru reizi 60 eiro un katrs izmeklējums/analīzes atsevišķi. Virs 100 eur katru reizi

Nebūšanas

Savu spēju pārvērtēšana peldoties, īpaši alkohola reibumā, var beigties letāli. Šo frāzi glābēji atgādina nepārtraukti un ne velti. Viņi teju ikdienu steidz palīdzēt cilvēkiem, kas nokļuvuši nelaimē, baudot ūdens priekus. Diemžēl ne visi novērtē glābēju iesaisti un mēdz izrādīt arī agresiju, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais