"Pretīgi līdz vēmienam!" Pasažieri kritizē Rīgas sabiedrisko transportu

© Gints Ivuškāns/f64

Ir saprotams, ka Rīgas sabiedriskajā transportā pārvietojas dažādi cilvēki un sūdzības par smirdošiem pasažieriem ir ikdiena. Taču ar asinīm notraipīta vagona siena un krēsls, cilvēkam ar "vājāku kuņģi parauj visu uz augšu".

"Twitter" ievietots foto, kurā redzams Rīgas satiksmes sabiedriskā transporta salons - uz sienas un krēsla ir asinis vaii kaut kāds cits šķidrums, kas līdzīgs asinīm. "Skaties pa labi - bezpajumtnieks smird tā, ka caur covidbeigtu ožu jūt. Skaties pa kreisi - kādam uz Valentīndienu sirds noasiņojusi.

Rīgas satiksme - vairāk patīkamu braucienu!"
"1. tramvajs. Īpašs bonuss - šajā asiņainā braucu gan turp, gan atpakaļ. Galapunktā laikam neviens pat neskatās, kas iekšā notiek."
Komentētāji dalās ar savu pieredzi: "Nu, vakar 3.autobusā tā smakoja pēc kaķu čurām, ka vienkārši rāva uz augšu. Tā arī nesapratu, smirdēja kāds no pasažieriem vai viss autobuss."
"Tas ir drausmīgi , paceļ cenu bet bailes saķert sifilisu tāda beņķi nemazinās , varbūt RS varētu ieviest bomžu reisus lai tie nekāp normāla transporta ?"
Sabiedrisko transportu "atmetu", kad 7.tramvajā onka, man acīs skatoties, lipināja pie tās aizmugures turēšanās stangas svaigi izķeksētu puņķi. Nop. Nop. Nē, paldies. I'm done"

Nebūšanas

Savu spēju pārvērtēšana peldoties, īpaši alkohola reibumā, var beigties letāli. Šo frāzi glābēji atgādina nepārtraukti un ne velti. Viņi teju ikdienu steidz palīdzēt cilvēkiem, kas nokļuvuši nelaimē, baudot ūdens priekus. Diemžēl ne visi novērtē glābēju iesaisti un mēdz izrādīt arī agresiju, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais