Cilvēki "Twitter" sūdzas, ka veikalos jūtas izsekoti

© pixabay.com

Reizēm, ieejot veikalā, rodas sajūta, ka apkalpojošais personāls ir nevis tāpēc, lai palīdzētuu izvēlēties vajadzīgo preci, bet gan seko, lai pieķertu pie rokas brīdī, kad vēlēsies kaut ko nočiept. Visbiežāk šāda personāla rīcība potenciālajam pircējam liek pamest veikala telpas.

"Twitter" kāda sieviete dalās pārdomās:

"Tā Latvijas veikalnieku prakse sekot līdzi pa veikalu cilvēkiem ir tik jocīga. Šodien "Alan Deko" mani uzpasēja 3 cilvēki. Žēl, dikti gribējās kaut ko nopirkt, bet viņi laikam gatavojās, ka es kaut ko nozagšu. Tā nu izgāju vienkārši ārā."

Līdzīgas sajūtas ir piedzīvojuši daudzi.

Inga: "Man šodien sekoja Drogās. Viena meitene, bet nu tā, ka uzkrītoši:)."

Jānis: "Reiz man uzkrītoši Stockmanā sekoja pārdevēja, visur kur es tur viņa, gāju kaut ko mērīt viņa izlikās, ka kautko kārto pie ģērbtuves. Nav patīkami, arī aizgāju projām."

Līglberga: "Man tā Jelgavā vienā veikalā sanāca. Iegāju zābakus paskatīties un pielaikot. Tukšām rokām. Nu kā es tā varētu kaut ko nozagt? Bet nē, velkas man līdzi pa veikalu, kamēr es ņēmu un aizgāju, neko nepielaikojot. Ja seko, tad jāprot to izdarīt nemanot, neuzbāzīgi."

Kristīne: "Es reiz Rimi pētīju miskastes maisus, un, ejot laukā, mani gandrīz arestēja. Viņiem par nelaimi, neko nebiju nozagusi, bet esot pārāk aizdomīgi ilgi uzkavējusies pie miskastes maisiem. Atvainojās."