Komentāri: VIDEO: Cilvēki sašutuši par veidu, kā tīra sniegu ap stabiņiem Rīgā

Andris Kokorevics

tērē degvielu piesārņo Rīgu atgāzem

6.dec 2021 Atbildēt
Pipins Isais

Ir vietas kur tie stabiņi ir vajadzīgi, bet tiem kas viņus uzsstādīja bez saskaņošanas ar satiksmes ministriju bezjēdzīgi kur vajag un nē vajadzētu tiem dalba- obiem no savas kabatas maksāt par tīrīšanu un sniega tīrīšanu ap tiem... Tak daudzviet redzam ka tie tikai sliktu dara nevis uzlabo, un acīm redzams ka tiem tur ir iestājusies tukšpaurīva un labākajā gadījumā tajos paurīšos ir tikpat cik Vinnijam Pūkam....

6.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Man patīk Rīgas stabiņi.

6.dec 2021 Atbildēt
Fra

Kurā vietā?

6.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Jā, tie ir forši, man arī patīk.

7.dec 2021 Atbildēt
Kristaps LV Bam's

Labāk un lētāk būtu tos stabiņus pa ziemu noņemt ,jo normāli cilvēki ziemā ar veļosipēdiem nebraukā

6.dec 2021 Atbildēt
Fra

Pa ziemām braukā velosipeģisti novērotāji ar fotokamerām, velosipeģisti spītnieki, kuru uzdevums skaitliski vairot statistikā velosipeģistu skaitu un milzīgo nepieciešamību pēc arvien jaunu joslu iekārtošanu. Taču riteņbraucēji ar divriteņiem izbraukumus veic vasarās, labos laika apstākļos, svaigā gaisā projām no lielpilsētu burzmas un darba ikdienas.

6.dec 2021 Atbildēt
Jānis

Ļoti patīkami redzēt , ka daža informācija ir aizgājusi līdz atbildīgo ausīm . Pirms tam no 30 . novembra līdz 3. decembrim bija Klimata pārmaiņu programmas sniega uzbrukums Latvijā . Tagad no 5. decembra ir Klimata pārmaiņu programmas sala uzbrukums Latvijā . Oficiāli ziema sākas 23. decembrī , bet mums tagad ir ziemas vidus sali un sniegi DAŽĀS DIENĀS . Tas ir KLIMATA PĀRMAIŅU PROGRAMMAS TERORISMS . Labi , ka pagaidām nelido ķimikālijas izsmidzinošās lidmašīnas un temperatūra vairs nepazeminās , Ir apmācies laiks un tas arī veido mums nepieciešamo siltumnīcas efektu , lai visā Latvijā nebūtu - 20 *C un viss siltums neizietu kosmosā . Esmu teicis agrāk , ka Latvijai nevajag klimata pārmaiņu programmu . Tāpēc visām valstīm nav jābūt vienādām un jācīnās pret pasaules okeānu sasilšanu . IR JĀCĪNĀS pret pasaules okeānu piesārņošanu ar ķimikālijām , kas ir domātas lai tvaicētu okeānu ūdeņus , lai izraisītu lielas lietusgāzes ( sniegus ) , līdzīgi kā nesen mums Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī tvaicēja ūdeni , lai iegūtu lielu sniegu , ar kuru mēs ilgi mocamies tagad . Latvijai ir jākontrolē sava gaisa telpa , lai tai pāri nelidotu ķimikālijas izsmidzinošās lidmašīnas , vai ari visas lidmašīnas lidotu 10 km augstumā , nevis kā tagad ķimikālijas izsmidzinošās lidmašīnas lido zemā 4 km augstumā . Latvijai vajag kontrolēt savus teritoriālos ūdeņus , lai Baltijas jūrā un ES teritorijā nenotiktu ūdens tvaicēšana ar ķimikālijām . Jā ūdens tvaicēšana notiek ārpus ES teritorijas , Atlantijas okeānā , tad mums ir jāpieņem šis Klimata pārmaiņu terorisms , ar norādi Pasaules Bankai un Zaļajam klimata fondam , ka mums viņu darbības nepatīk .

6.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Jā, psihenē ir pieejams internets.

6.dec 2021 Atbildēt
Fra

Jānis labi pateica!

6.dec 2021 Atbildēt
JurisVainags

Nafig vispār tos sūda stabiņus? :D:D

6.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Cilvēki, ne visi, bet liela daļa gan, ir idioti. Bet, sūda būšana, viņiem ir pieejams internets.

6.dec 2021 Atbildēt
Fra

Ākstīšanos pasūtījuši RD "klauni" par rīdzinieku nodokļiem.

6.dec 2021 Atbildēt
Jānis

Mans prieks par normālo laiku nebija ilgs . 6. novembrī pl 21 Rīgā bija - 11 *C , apmācies laiks , pl 23 Rīgā bija -15 *C , skaidrs laiks . Klimata pārmaiņu sala terorisms turpinās . Klimata pārmaiņu ķimikālijas izsmidzinošās lidmašīnas lido ( agrāk sākot no pl 15 ) , ( vakar līdz pat pl 24 ) , bet šodien viņas ir lidojušas no pl 20 , jo laikapstākļu maiņu var ieraudzīt jau stundu pēc ķimikāliju izsmidzināšanas . Krasa temperatūras samazināšanas un skaidras debesis bez neviena mākoņa , agrākā apmākušā laika vietā . Man atkal ir nozaguši manu siltumnīcas efektu . Kad valsts sodīs tos , kas regulāri zog mūsu valsts siltumu , saldē mūs , rada neiedomājamus materiālus zaudējumus ?

Atbilde ir , ka Latvijai vajag savu siltumnīcas efektu un Latvijai nevajag Pasaules Bankas klimata pārmaiņu programmu , kas šo siltumnīcas efektu nozog . Domāju , ka Latvijai nav jābūt solidārai ar ES lēmumiem . Dažus ārpolitikas lēmumus Latvija var pieņemt individuāli .

7.dec 2021 Atbildēt
jabis

hehe - kauja pie Knipskas Rīgas domes izpildījumā

7.dec 2021 Atbildēt
Valdis Panks

Paraadiet kur Z-Eiropaa puspilseeta nostabinjota?! A varbuut kaaam palmas veel pietiks praata poos salikt Riigaa?! Nee, fakts, ka tie, kas nav pametushi Riigas centru, arii ar praatu iipashi nerauzeejas! iipashi veikali, ofisi, biroji, centri utt. Es jau pirms 20 gaiem teicu, ka TV Elijas ielaa ir murgs, par laimi dauzi ir prom no centra, tie kas nav , pashi vainiigi, bet stabinji tachu ir tik unikaals caurais nauas maiss, kaa Ushakovam Nano-H2O, Mistiskie Juriiskie pakalapojumi, un TOP sile: E-Talons! Taa ka ielaas jaaiziet shaa kaa taa!

7.dec 2021 Atbildēt
Dzintars

Vismaz ir naudu kur iztērēt, būtu katastrofa, ja nebūtu sniega!

7.dec 2021 Atbildēt
Aira Valdmane

Tie ir mūsu nodokļi.Stabiņi ir tak no zelta.

7.dec 2021 Atbildēt
Ivars Monozovs

Reāli tos stabiņus vajadzēja notīrīt no ielas kopā ar sniegu!

9.dec 2021 Atbildēt

Komentēt