Komentāri: VIDEO: Saulkrastos uz ceļa nofilmē neiedomājamu jauniešu izklaidi

Roze Puķīte

Robežā Saulkrasti- Liepupe tādu "varoņu" vnm ir bijis daudz. Jau kopš tiem laikiem, kad pati vēl staigāju uz diskotēkām. Arī uz turieni tā mēdza ierastiies. Pirms gadiem 25-30. Tā kā skatos nekas īpaši nav mainījies.Ja nu vienīgi tajā laikā tēvs, tad tgd dēls. Pārsvarā tādi izlīda vakarpusē. Bbet gadījās arī dienas laikā. Un diezgan bieži stipri uz krūts paņēmuši.

8.jūl 2021 Atbildēt
Rolands

Senāk teica vienkārši-DIENĀ, iztika bez laiks!

12.jūl 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Zēns ir gatavs saplūst ar mūžam nezināmo un neizdibināto.

8.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Varbūt uzņēma filmu par trauksmainajiem 90.ajiem..?

8.jūl 2021 Atbildēt
Dace

Muttes lai būtu ciet!! žaunas iZdauzīt bļauriem vajag?? --jūs kretīni neesiet tā braukuši --jūs neesiet ar motociklu braucot krituši--jums tas liekas bīstami --patiesībā tas ir droŠI KĀ AR SLĒPĒM NO KALNIŅA nobraukt-- ... personiski pārbaudīts !! savlaik ar moci braucu azartiski --kādus 10 gadus-- apm 2 kritieni gadā --- bez zilumiem pat un nobrāzuimiem -- 2 reizes dažiem dūru kauliņiem 2 centu lieluma nobrazumi bija-- visa bīstamība --- kritiems pie 60-80 km st pret zemi nāk gandrīz paralēli --mīksta paripošana notiek --pat nesāp ---izskatās nezinatajam pabaisi --patiesībā ļoti droša izklaide --SEV BĪSTAMS IR TAS SMERDELIS KAS KUREN--VIŅA PURNU VAR IZDAUZĪTT JA DAUDZ VEMSTTĪSIES UZ PUIKU IZKLAIDĒM -- MAN 62 GADIO --PURNU DAUZĪšu tiem kas kūda pret puikām ,.,

8.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dace

Dačukiņ, ja kaut kādi nieka 2 lūzumi, tad Tu mocim esi sēdējusi aizmugurē. Mans mocis sver 630kg+ -. Ja nav kas palīdz kritiena gadījumā, tad ir diezgan čābīgi. Ja saskaita lūzumus, tad man nav daudz, tikai 54.Aizbrauc uz Kurland Bike Meet Ventspilī, gan jau satiksimies. P. S. EKARIJ-MĀRCIS arī varētu ar kazu atlēkāt.

9.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dace

Nemuldi, Dace! Kādreiz Pļaviņās ar Jawu uz asfalta nomaucos, ka 3 dienas pēc tam knapi varēju pakustēties, bet braucu tikai uz kādiem 50km/h.

11.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde īpaši stulbs

Tā varētu būt. Ar riteni gāžoties tādā ātrumā ir apmēram tas pats.

11.jūl 2021 Atbildēt
Jānis Pušpurs

Policijai jāosta dzērāji un jādarbojas ar radaru, jo tur ir labs piķis. Pārējais viņiem neinteresē. Skumji, bet fakts.

8.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt