Komentāri: Vīrietis sašutis par mēģinājumu iekārtoties darbā veikalā Latvijā

īpaši stulbs

Tagad jau pieņem tikai peredastus un lezbietes.

11.jun 2021 Atbildēt
Varis Akotins

Tām personāla atlases dāmām galvenais padzert kafiju''visu'' dienu.Un ''piķītis'' nāk tāpat labu labais.

11.jun 2021 Atbildēt
Dāvids

Varu dalīties ar tādu pašu pieredzi. Pieteicos vakancei Stockmann un iepriekš tur esmu strādājis pieņēma pirmajā reizē dažu dienu laikā. Tagad tur nomainījās personāldaļas atlases vadītāja un es uzrakstu 17.maijā, ka vēlos darbu. Pagāja dažas dienas un atbildēja. Tad bija ļoti ilgs klusums rakstīju ignorēja, rakstīju ignorēja, teica, ka ļoti aizņemta. Tad mēģināju saszvanīt necēla. Uzrakstīju bijušai kolēģei viņa paprasīja un tad beidzot man piezvanīja - esot ļoti aizņemta, bet drīž sniegšot atbildi. Tā viņa vilka un vilka no 17. maija līdz šodienai 11.06 kad pateica, ka ļoti novērtē manu pieteikumu, bet pieņēma citu darba, bet vēl joprojām tā vakance tur ir.

11.jun 2021 Atbildēt
Edgars

Un? Depo nepieņēma darbā! Cik izmisušam jābūt lai par to uztrauktos. Es domāju, ka cilvēka izskats vai iepriekšējā darba statistika var būt vienīgais iemesls lai nepieņemtu darbā veikalā. Cilvēks var būt labs strādnieks, bet bomža iedegums un iztrūkstošie zobi atbaida.

11.jun 2021 Atbildēt
Līga Skujiņa-Darbone

Runa jau ir par to, ka sola dot ziņu, bet nozūd kā žīds pa Miķeļiem. Tā ir necieņa.

11.jun 2021 Atbildēt
Marcelo Slipknot

Latvija ir pēdēja vieta Eiropā kur strādāt,pelnīt naudu.Labāk lai paskatās vakances ar darbu Vācījā,nevis par LV grašiem te pazemojās.

11.jun 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Zelta vārdi , Marcelo ! Labāk un izdevīgāk strādāt kaut vai Ķīnā vai Āfrikā nevis LV . Darbu LV atstāsim tādiem kā Kašers, Kivičs un citiem līdzvertīgiem eksemplāriem .

11.jun 2021 Atbildēt
Sandra Fallaschinski Kvepa

:D :D :D Kad Vācijā no 20 darba pieteikumiem neuzrakstīs un neatzvanīs 20, kam tad sūdzēsies?

12.jun 2021 Atbildēt
Rita Kučerova

DEPO ir jāuzmanās ko pērkot,jo turplauktos ir viena cena,bet kasē tai pašai precei ir augstāka cena.

11.jun 2021 Atbildēt
Ineta Ozoliņa-šķēle

Tas tiesa !!!!!!!

11.jun 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

depo pirku tosolu,izrādijās iekrāsots ūdens.Darba instrumenti vispār 90% nav lietojami.Urbji metālam urbj tikai biezpienu un sviestu,zāģi metālam zāģē labākajā gadijumā sakaltušu batonu.

13.jun 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Tieši vakar es arī par to pārliecinājos. Tīšām preci atstāju kasē. Lai paši, nākuj, nes atpakaļ!

17.jun 2021 Atbildēt
Rolands

Jocīgs teiciens- veikalā ir 3 brīvas VAKANCES! Ļoti, nu ļoti gribētu redzēt aizņemtu(nebrīvu) VAKANCI! Tas tik būtu viens varens brīnums!

11.jun 2021 Atbildēt
Ineta Ozoliņa-šķēle

Pilnīgi tieši tāda situācija bija manam vīram uz Siguldas šosejas. Pieteicās par pārdevēju , vairāki sludinājumi SS.com , bet darbā nezināma iemesla pēc nepieņēma . SVIESTS !!!!!!!

11.jun 2021 Atbildēt
Daina Ziemele

Man pilnīgi identiska pieredze ar pieteikšanos Berģu Depo. Atbildēja ar e:pastu pēc mēnešā: izvēlējāmies citu kandidātu. Tikai vakances sludinās kā brīvās vēl šobaltdien. Tā ir ņirgāšanās par cilvēkiem! Reāli tā darba nav, laikam vienojušies ar NVA, lai neizskatās tik bēdīgi.

11.jun 2021 Atbildēt
Elina Ziemele

Tik smieklīgi komentāri! Neviens jūs nav solījis ņemt darbā! Par ko tāds sašutums? Nepatika, nepaņēma, meklē citu. Kas tur taaaaaaads?

11.jun 2021 Atbildēt
Ach So

"Tāds" ir vienkārši tas, ka tā ir drausmīgi nepieklājība. Proti, laicīgi (vai nekad) nepasaka cilvēkiem, kuri piesakās uz vakanci, vai ar viņiem vispār runās, un ja runā, pēc tam nepasaka laicīgi, ka tālāk nekas nebūs.

Citiem vārdiem sakot, šķiež darba meklētāju laiku.

Tas nav normāli, un tas, ka Latvijā tā ir bieža prakse, man tikai liecina, ka daudzi personāla atlases cilvēki ir vai nu neprašas, vai arī nereti mēģina pieturēt vietas saviem draugiem un radiem.

Nebūtu taču nekas grūts pateikt jebkuram pieteikuma iesniedzējam: "Paldies par jūsu pieteikumu. Mēs patlaban izvērtējam kandidātus. Ja līdz XX. datumam neesam devuši jums ziņu, tad, atvainojiet, bet jūsu kandidatūru tālāk neizskatām". PUNKTS.

11.jun 2021 Atbildēt
Elina Ziemele atbilde Ach So

Parasti jau neatbild visiem, kas pieteikušies, bet tikai tiem, kurus izvērtē nākamajai kārtai. Darbinieku pārbaudīšana un izvērtēšana nav vienas dienas un pat ne vienas nedēļas darbs.

Un tad, kad ir vairāki ņemami kandidāti, tad kādu pieņem un kādus patur rezervē, viņiem neatsaka, jo varbūt pirmie pārdomās vai nebūs tik labi, cik gaidīts. Tas ir process, kas nevar beigties vienā datumā.

Darba devējiem ir jāmeklē nākamais darbs un nevajag izciklēties uz vienu veikalu un vienu vakanci.

Vienīgais, kas ir nepieklājīgi teikt, ka piezvanīs noteiktā dienā un neievērot termiņu. Bet sūdzībā minēts, ka darbiniece atbildējusi, ka šobrīd nevar nekādi atbildi dot, bet potenciālais darbinieks bombardējis katru dienu.

11.jun 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Elīna ! Bet cilvēkiem jānopelna darba alga lai būtu no kā dzīvot . Cik tad ilgi var meklēties un gaidīt ? Ja cilvēks ir noskatījis sev darba vietu kur it kā ir brīvas vakances un kura viņam ir izdevīga , tad dabīgi ka viņš gaida atbildi TIEŠI uz šo vietu . Kas te ir ko nesaprast ?

11.jun 2021 Atbildēt
gundega

Nav iespējams izskaitļot sliktos darbiniekus , par sliktu nāk dīvains izskats mazs augums , pietūkušas acis kopš bērnības

12.jun 2021 Atbildēt
Elina Ziemele atbilde Dzēsts lietotājs

Juri, tas skaitās darba tirgus. Jā, tirgus. Tirgū tu ieej un nopērc to, kas tev patīk, nevis to, kuru pārdevēja visvairāk grib pārdot.

Darba devējs varbūt pa saviem kanāliem ir uzzinājis, ka iepriekšējā darba vietā darbinieks ir apzadzies vai nedēļām ilgi plostojis, viņš tādu argumentu nedrīkst minēt atraidījumam, tāpēc nepieņem un meklē citu.

12.jun 2021 Atbildēt
Vita Ozolniece atbilde gundega

Gundega, bet ko lai dara, ja ir mazs augums? Līdz šim nezināju , ka tas ir mīnuss. Man, piemēram, nepatīk ļoti gari cilvēki.

12.jun 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Elina Ziemele

Elīna ! Es lieliski zinu kas ir darba tirgus un kā notiek pieņemšana darbā . Bet ir tāda lieta kā ētika , kultūra un cieņa pret cilvēkiem , kuras LV ļoti bieži pietrūkst , bet vienmēr ir bijusi augstā līmenī kulturālajās , attīstītajās valstīs . Latvijā , līdzīgi kā Krievijā , parastais darba cilvēks nav cieņas vērts . No Jūsu puses nav pareizi un ētiski salīdzināt cilvēku kurš meklē darbu ar desu , šņabja pudeli vai veļas pulvera paku . Ja darba devējs nedrīkst vai negrib minēt īsto atraidījuma iemeslu , viņa pienākums ir paziņot par atraidījumu kā tādu. Nav jau jāmin īstais iemesls, vienmēr var ko smuku izdomāt . Vismaz tik daudz cieņas ir pelnījis pat bijušais cietumnieks , jo arī viņš ir Cilvēks un Personība. Varbūt bijušais zeks meklē darbu lai sāktu godīgu dzīvi ? Vienkārši LV trūkst kultūras un tāpēc jau latvieši ir pelnīti nākotnē izmirstoša tautiņa. Godīgi atzīstos - mani tas nemaz neuztrauc , jo katram ir tāds liktenis kādu tas ir pelnījis . LV ir visliktākā vieta Eiropā kur meklēt darbu . Es labāk dodos zemenes lasīt Vācijā , Skandināvijā vai UK , bet ne LV . Esmu gados vecāks vīrs , bet strādāt varoš un griboš . Tā kā es zinu jau iepriekš kāda būs darba devēja attieksme pret mani mana vecuma dēļ , es nekad neiešu zemenes lasīt stulbajā Latvijā. Manis pēc lai tās sapūst uz lauka un latviešu saimnieks bankrotē . Ja gribēšu piepelnīties ražas novākšanā , atradīšu darbu cienījamās valstīs. Kaut vai tepat kaimiņos Lietuvā . Lietuvā arī vajag darba rokas lai novāktu ražu . Bet tur attieksme pret vienkāršo darba cilvēku ir daudz labāka kā LV .

13.jun 2021 Atbildēt
Līga Skujiņa-Darbone

Pagājušogad Lubānas ielas Depo bija tieši tas pats. Solīja atzvanīt, bet neatzvanīja. Kad uzprasījos pati, atnāca e-pasts, ka darbu nevarot piedāvāt. Un tai pašā laikā ss-ā aizvien stāvēja sludinājums, ka vajag darbiniekus.

11.jun 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ko Līga brīnaties ?! Tā ir debīlā LV valsts un mūsu stulbā mentalitāte .

12.jun 2021 Atbildēt
gundega

Visiem interesē darbinieki no 25 - 40 gadiem

11.jun 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Gundega ! Normāli darbinieki intervālā no 25 - 40 gadiem brauc strādāt uz normālām , bagātām valstīm lai varētu gan labi nopelnīt , gan dzīvot labos, civilizētos apstākļos , gan iepazīt pasauli . Mūsu debīlajām firmām jābūt priecīgām ka pie viņiem dodas stradāt arī normāli cilvēki gados . Ja pensijas vecuma cilvēks ir spējīgs veikt to darbu , tad jābūt pateicīgam ka viņš pie jums ir ieradies. Bet tā kā mūsu latviešu / krievu mentalitāte ir debīla , tad attieksme pret cilvēkiem ir tāda kāda ir . Ja cilvēks no 25 - 40 gadiem nebrauc prom no LV , viņš ir vai nu galīgs muļķis , vai nodzēries, narkomāns jeb kriminālnoziedznieks .

12.jun 2021 Atbildēt
gundega

Tēlo detektīvs , bet uz darba nespējas sēž vēžinieki un tiem kam valsts pie mediķiem laikam nolēma ka ja nestrādā celtniecībā tad ir slims .

12.jun 2021 Atbildēt
gundega

Tur strādā kantorī ar maksas augstskolas izglītībām vājām no turīgām ģimenēm ,

12.jun 2021 Atbildēt
Daina Ziemele

Vispār jau cilvēki darbu meklē, lai būtu ko ēst un no kā dzīvot, tādēļ tās izvērtēšanas nevar gaidīt līdz bezjēdzībai. Uzsvēršu, ka šeit nerunājam par ģenerāldirektoru vietām, bet prastām, ja tā var izteikties, pārdevēju un kasieru vakancēm. Kādus tad "slīpētus briljantiem" Depo cer atrast par tām kapeikām, kuras sola maksāt?! Cik vispār Latvijā to darbinieku ir, lai šādi atļautos izdarītiem?

12.jun 2021 Atbildēt
Raivo Ronis

depo vienmer irbijis gavno it ipashi pedeja laika es sho veikalu esmu nomainijis pret kruza

12.jun 2021 Atbildēt
Juris Lieģis

Es arī esmu sašutis par šī vīrieša mēğinājumu iekārtoties darbā veikalā Latvijā

16.jun 2021 Atbildēt

Komentēt