Komentāri: Cilvēki sūdzas: ēdiena kurjeri, kuri nerunā ne latviski, ne angliski, ne krieviski

Lietussargs

Es tāpēc neko no Bolt nepasūtu, resp. izvēlos tikai to ēdinātavu, kas piegāda pati vai ir opcija pasūtīt un tad aiziet pašam pakaļ.

5.dec 2020 Atbildēt
Māris Smilga

Jocīgi, kā viņi tiek pie darba, ja nezin valsts valodu, nezina ceļu satiksmes noteikumus, jo pārvietojas arī kā pagadās. Un kāds tur sakars ar krievu valodu? Latvijā valsts valoda ir latviešu valoda, un krievu valoda likuma izpratnē ir svešvaloda. Kāpēc Latvijas iedzīvotājiem būtu jāmācās svešvalodas, lai pasūtītu ēdienu ar piegādi. Krievijā taču nestrādā vācu valodā runājoši kurjeri.

5.dec 2020 Atbildēt
Aivars Markots

Precīzi definēts, ja mēs lokamies visiem vējiem līdzi, drīz lūzīsim

5.dec 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Nepasūtu vispār nekādus ēdienus, kas apšķaudīti un apkrēkoti pirms atvešanas.

5.dec 2020 Atbildēt
moriss

Domā,ka veikalā tos neapšķauda?

5.dec 2020 Atbildēt
Harijs Saukums

Ko tur runāt! Esi pasūtījis, samaksājis, gaidi kad pievedīs. Paziņos un noliks pie durvīm. Manā objektā vismaz 3 reizes dienā cilvēkiem piegādā ēdienu. Nekad nav dzirdēts, ka viņi runātu.

5.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Kaut kādi citplanētieši, vai..?

6.dec 2020 Atbildēt
V.B.

nelegālie imigranti - Eiropā drīz būs tāda elle ka jebkur būs labāk, jāsāk jau plānot pašam uz Āfriku pārvākties tur drīz būs labāk - vismaz silts

9.dec 2020 Atbildēt
Edmunds Kance

Ja nerunā latviski - saruna beigusies. Zvans dispečeram - lai atgriež naudu! Nekādas lauzīšanās svešvalodā no manis Latvijā nebūs. Ja katrs noraidīs šāda sveša kurjera pakalpojumus, tad ātri vien viņi uz savām dzimtenēm pamuks... Nedosim darbu latviešu valodas nepratējiem!

9.dec 2020 Atbildēt
Mike

starp citu..viņi nemazgājas un viņu vestos ēdienus es nekad neēstu

10.dec 2020 Atbildēt
Ainars Broks

Šausmas! Laikam uzbeki...

13.dec 2020 Atbildēt
Anna

Mūsējie jau paši vainīgi, ka pieņem darbā tos netīreļus. Pašu iedzīvotāji sēž bez darba, bet kaut kādi melnie braukā pa ielām kā lielie.

16.dec 2020 Atbildēt

Komentēt