Komentāri: VIDEO: Apmeklētāji sašutuši par Liepenes pludmalē redzēto

īpaši stulbs

Kolkas ragā arī bardaks. Naudu par mašīnas stāvēšanu grābj, bet sakritušos kokus pludmalē aizvākt slinkums. Kā nav kauna kanādiešus uz turieni aicināt!

6.aug 2020 Atbildēt
Dace

KADA HUJA PĒC LAI BŪTU

PIENAKUMS KĀDAM TOS KOKUS aizVĀKT??? pideram pa žaunām tik tyāpēcv ks dabisku materiālu nosauic par vides piesāreņosanu -- tas piders pats ir atkritums--toksisks atkritums ko vajag savākt un droši noglAbāt---

KAUTKĀDA OHUJEVŠAJA PRDRILLAS GALVAS TARANU UN BĻAURĪBAs dēļ ?? nē@!!par to kšādam būtu pienākums tam huļiganigajam bļaurim pa tauri iedot un nodot tiesai to toksisko atkritumu lai lemtu kur to noglabāt līdz utiliZēšanmai....

ja kam vajadzēs malku tas arī savāks---bet bļaurim vnk pa purnu jo uzdrīkstas liberastu bļauris zinat kas citiem jādara

6.aug 2020 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dace

Es nemaz nebļāvu, bet mierīgi runāju.

6.aug 2020 Atbildēt
Mazais Nepareizais atbilde Dace

Tieši tā!!Un ja grib,lai pashi iet un vāc!!Pidari.Totties savus debilos kvekšķus ved pie jūras dirsināt un mīzināt..ksenomorfi ibanie.

10.aug 2020 Atbildēt
Mazais Nepareizais atbilde īpaši stulbs

Paklusē..tirpekli!!

10.aug 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Kas par lietu? Tagad motorzāģis ir katrā lauku sētā, ņem taču to rokās un malka būs pa pirmo,bezmaksas,vienīgi paša darbs un transports.

6.aug 2020 Atbildēt
Mārīte Rezonga

Pēc nākamās vētras daudz jau izskalotie koki nonāk atpakaļ jūrā,un zvejniekiem tā ir liela nelaime.Tīkli tiek saplēsti.Man kā Kolkas iedzīvotājai piesārņotā pludmalē nepatīk.

12.aug 2020 Atbildēt

Komentēt