Komentāri: Iedzīvotājus Rucavas novadā satrauc aizdomīga viešņa

Vaida Liepiņa

Vai dieniņ, cik maniakāli bailīgi cilvēki, kā tik kādu svešu ierauga, tā tūliņ zaglis. Protams, ka tā bija tirgotāja, kādreiz viņi tās zāles tirgoja centrā, bet tā, kā tas nav legāli un viņus tramda, izvēlas braukāt pa nomaļām mājām, cilvēki pērk tās zāles, ir daudz lētākas, kā mūsu plēsoņu aptiekās.

19.jūl 2020 Atbildēt
Filips Līcis

Apsveicu . Domu gājiens .ir kāds nu tas ir : ...Vai dieniņ, cik maniakāli bailīgi cilvēki, kā tik kādu svešu ierauga, tā tūliņ zaglis. Redzi , tā lauksaimniecības tehnika ,kas pazūd no latviešu zemnieku viensētām izkūp gaisā ,nezināmā virzienā ,;Pareizāk -zināmā pārrobežā ! Un tie

,,aizdzinēji '' tā ,,uz dullo'' nakts melnumā ierodās un pievāc ,to ko var pievākt ! Neviens nav no viņiem lietas kursā ,vai tas būs traktors , kombains , vai kāda cita lauksaimniecības tehnika ! Tā kā nevajag te ..

19.jūl 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Kam zāles tiešām vajadzīgas, tas pat no paša vella piedāvājuma neatteiksies.

19.jūl 2020 Atbildēt
Magone

Tiešām loģiski, sieviete pa dienu brauktu pētīt, kādu lauktehniku zagt. Cilvēki pelnās, ka var. Ne visi var strādāt papīru bīdītāju kantoros Rīgā un pelnīt pāris tukstošus mēnesī.

19.jūl 2020 Atbildēt
Harijs Saukums

Tam biškopim nav kombainu redzamu, tāpēc neiebrauca!

19.jūl 2020 Atbildēt
Haralds

Leišu cūkas..viennozīmīgi leišu cūkas...nekas cits..leiši jau ilgi slaveni ar savu noziedzīgo dabu--te iebrauc Latvijā ,izložņā lauku sētas un apzog lauku tehniku.cilvēki vēl atceras ,kamēr fūrists leišos pusdieno ,tikmēr leišu zaglēni nozog degvielu.. liepājā bieži vien sirodami un zagdami leiši zog automašīnas ,apzog veikalus ..un pie tam vēl leišu cūkas apsēduši turpat blakus esošai Rucavai jūrmalu ,kur leiši uzrīkojuši savu kūrortu --izbraukā kāpas ,piemēslo un uzvedas kā cūkas..

neticami ,vai ne??Bet tā tas ir--un rucavnieki ir par gļēvu ,lai leišus no turienes padzītu..

Tomēr rucavniekiem iesaku savus īpašumus aprīkot ar web kameru novērošanas tīklu caur internetu telefonā un vajadzības gadījumā trauksmes pogu uz policiju

19.jūl 2020 Atbildēt
Haralds

Vēl kas ,tikko uzrodas jebkurš vai jebkura ,kura ko grib tirgot vai kā ..sašņorējiet ,zvaniet policijai ,sakiet ,ka noķerta zagle ,kura gribējusi jūs apzagt(lai tā draņķe pierāda pretējo) un pa to laiku ,kamēr pēc 4 stundām uzrodas brašā policija,,tikmēr izpētiet auto video reģistratoru..safotografētiet auto nummurus ,teh pasi ,adreses .personas identitāti ..nu visu ko ,lai zinātu..teiksiet nav likumīgi__ uzspļaujiet..tam gļēvajam likumam..tikko būsiet pamatīgi apzagti ,ja ne noslepkavoti vai slimnīcā--tad sapratīsiet ,ak labākā aizsardzība..un pei tam jūsu īpašumā --ir agresīvs uzbrukums..pēc tam ,ja vajadzēs un gribēs varēs atvainoties..un jā ,suns nav nekāds ķērslis

19.jūl 2020 Atbildēt
Juris Tīfenbergs

Un kāda Jums Haral , ir atieksme pret latviešu cūkām , kuras apkrāpj un apzog citus latviešus ? Nu tie jums to labie ? Tas jau nekas ka zog un ir cūka ! Toties pašu latviešu , vai ne ?

19.jūl 2020 Atbildēt
Haralds

Nelecies, tas ko darām mēs paši ,ir mūsu pašu darīšana .taču attaisnot ar mūsu pašu nebūšanām leišu cūku zagļus mūsu teritorijā ,ir kalpu tautas garā.Tiec vaļā no no..nu ko ta mēs,mēs jau paši gan tādi..

Vienkārši jāsauc kopā grupa un braucam sirot pa leišu zemi ..

20.jūl 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Iespējams, ka tūriste no kaimiņiem. Vai nu tikai Rīgā tikai ko skatīties un daudziem jau tas jūgendstils apnicis, grib redzēt arī tautas arhitektūru.

20.jūl 2020 Atbildēt
Haralds

Ko tu tur muldi?/ ,divpirkstu pierīte!!+Tūriste tirgo medikamentus pa lauku sētām?? Cik gan tev var būt stulbs humors!! Vai domāšana ?? Tev domāšanas process vispār kaut kad ir bijis??DDD

20.jūl 2020 Atbildēt
Uģis Grenovskis atbilde Haralds

Es trimmerēju zāli, kad šī ieradās. Viņa mani nevarēja pagalmā neredzēt. Tomēr pa taisno devās iekšā mājā. Es Trimmera trokšņa dēļ, es pamanīju tikai aizbraucošo mašīnu. Tikai no mājiniekiem uzzināju par notikušo.

20.jūl 2020 Atbildēt
Uģis Grenovskis

Un stūrē vīrietis, kurš, visticamāk naski nopēta pagalmu, kamēr kundzīte tirgo savus " vitamīnus".

20.jūl 2020 Atbildēt

Komentēt