Iedzīvotājus Rucavas novadā satrauc aizdomīga viešņa

© Edmunds Brencis/F64 Photo Agency

Rucavas novada iedzīvotāji neslēpj bažas par kādu sievieti, kas pēdējo dienu laikā apciemojusi vairākas nomaļas sētas

Kā teikts Ilzes Ozoliņas rakstā "Rucavnieki ziņo par aizdomīgu sievieti" laikrakstā "Kurzemes Vārds", tad konkrētā persona pārvietojusies ar automašīnu, kurai ir Lietuvas numurzīme. Viņa vietējiem piedāvājot iegādāties medikamentus.

Aizdomīgu automašīnu pirms dažām dienām pamanījis arī Lietuvas pierobežā dzīvojošā biškopja Gata Grauduža tēvs un kaimiņi. “Pie manis nebija iebraukusi. Neteiktu, ka tagad nomalē justos ļoti nedroši. Suns pie mājas ir, taču piesardzīgiem jābūt,” laikrakstam stāsta biškopis.

Rucavas novada Pašvaldības policijas priekšnieks Artūrs Laugalis pastāsta, ka viņu par šādu gadījumu informējuši divi iedzīvotāji. Rucavniekiem piedāvāts iegādāties it kā Krievijā ražotas zāles. “Man gan ir tāda nelaba nojauta, ka šeit nav runa par zālēm, bet mērķis ir izpētīt, kas ir lauku sētās,” viņš pauž.

Par aizdomīgām personām informēts Valsts policijas Grobiņas iecirknis.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārstāve Madara Šeršņova "Kurzemes Vārdam" norāda, ka aicina personas, pie kuriem manīta šī sieviete vai citas aizdomīgas personas, zvanīt Valsts policijai pa tālruni 110.

Avots: Laikraksts "Kurzemes Vārds"