Komentāri: Latviete par pieredzēto ASV: Mana mīļākā pilsēta tiek iznīcināta

bezkaunīgais sivēns

Pirmkārt, tā nebija slepkavība, jo cietušais mira slimnīcā pēc stundas un pusstunda

noteikti pagāja kamēr aizveda līdz tai. Otrkārt, viņš aktīvi pretojās policijai. Treškārt, tā ir tikai nesamērīga spēka pielietošana no policijas puses, tātad smagu miesas bojājumu nodarīšana,kuru rezultātā iestājusies nāve, Ceturtkārt, tas jandāliņš sāk izskatīties pēc Trampa pretinieku uzkurināts kampaņas, izmantojot populistiskus paņēmienus. Piektkārt ASV sen nav bijis labāks prezidents par Trampu, kopš Ronalda Vilsona Reigana laika.

1.jun 2020 Atbildēt
josh

ASV tāda miesas bojājumu nodarīšana, kuru rezultātā gada laikā ir iestājusies nāves, tiek uzskatīta par slepkavību. Neesmu speciālists ASV tiesību sistēmā, bet ko tādu reiz redzēju seriālā. Pieļauju, ka tie nebija pilnīgi meli. Murder, homicide, manslaughter, iespējams ir vēl kādi vārdi, turklāt murder vien ir vismaz trīs dažādas smaguma pakāpes. Bet to jau lems tiesa.

1.jun 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns atbilde josh

Es jau arī neesmu ASV tiesību sistēmas speciālists, bet to, ka viņiem ir daudzas slepkavību definīcijas zinu. Katrā ziņā tā nebija slepkavība uz vietas, jo nu jau tiek runāts, ka šim bijis infarkts, it kā autopsijas slēdziens. Man jau gluži vienalga.

1.jun 2020 Atbildēt
Kaspars Namsons atbilde bezkaunīgais sivēns

Protams ka tev vienalga, savaadaak mulkiibas negvelztu... Darbiibas kaa rezultaataa iestaajas naave (nav svariigi uzreiz vai peec stundas vai dienas) skaitas slepkaviiba.

2.jun 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns atbilde Kaspars Namsons

Ha, katru dienu Pasaulē kaut kur kādu nošauj,piekauj līdz nāvei, nodur u.t.t. Vai tad man par visiem būtu jāpārdzīvo? Skaidrs , ka šis notikums tiek mākslīgi eskalēts.

2.jun 2020 Atbildēt
Ofelija Bianka atbilde Kaspars Namsons

Tad jau lielākā daļa sieviešu ir slepkavas, jo viņu darbības rezultātā piedzimst cilvēks, kas agrāk vai vēlāk nomirst

2.jun 2020 Atbildēt
Kristaps Kr

Nesaprotu kapēc šādiem muļķiem jāļauj izteikties.

"balta, priviliģēta, blonda meitene no Eiropas".

Meitene ir dumja un nav jăreklamē.

2.jun 2020 Atbildēt
Maksims Ter-Oganesovs

tiešam kaut kads murgs tur notiek tagad..

3.jun 2020 Atbildēt
Kārlis Īvāns

Kas ir vairāk apdraudēti-melnie no baltajiem vai tomēr baltie no melnajiem???Kādas iespējas baltajam iziet cauŕ melno rajonu ne

6.jun 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Derētu Bitiniecei iespraust.

8.jun 2020 Atbildēt

Komentēt