Komentāri: "Viņš bezrūpīgi skatījās"; pēc negadījuma Rīgā sieviete zaudējusi ticību cilvēcībai

Mr.Susurs

Nu tas, ka neiet paliga, nav tikai Latvija. Un pareizi dara. Nevienam uz pieres nav rakstits, vai tev nav ta pati tuberkuloze vai Aids. Jo shis slimibas vesa miera var nokert paris sekunzhu laika. Nezinu , ka Irija, bet San Paolo katru ritu redz likus uz ielam... katru dienu pariti notriec ar letalam sekam. Un pirmdienas ari pashnavlieki mil lekat no augstceltnem. Neviens tev pat tuvuma neies. Tam eksiste policija un atrie. Ne jau cilveki ir kluvushi bezsirdigi, bet gan vairak ir sakushi rupeties par savu veselibu. Skarbi, bet ta ir realitate.

10.dec 2018 Atbildēt
Helēna

Cilvēcībai tomēr jābūt! Un palīdzēt otram bezpalīdzīgā situācijā nonākušam ir cilvēka pienākums! Tādā situācijā var jebkurš no mums!

10.dec 2018 Atbildēt
Peteris Minkurs

Tu neesi normāls

10.dec 2018 Atbildēt
Valdis Rūdups atbilde Peteris Minkurs

Tiešām Latvijā cilvēki ir brīžiem nenormāli.....es pat teikšu ....morāli pagrimuši zombie........latviski sakot....mùdži...kas Tik redz savu labumu......garīgas vērtības...morale un cilvēcība kļuvis sveš jëdziens......vēl...bet facts

10.dec 2018 Atbildēt
Inta Eglīte

Kāds tu gļēvulis-lupata.

11.dec 2018 Atbildēt
Ēvalds Lācis

Mr. Susur, bet Jūs stipri pārspīlējat iespēju inficēties ar kādu slimību, pieejot pie cilvēka, kam vajadzīga palīdzība. Lai inficētos ar hiv, ir jāapmainās ar ķermeņa šķidrumiem, kas nav siekalas.

11.dec 2018 Atbildēt
Arnolds Purins

Pazvanisi arstam, savejiem un savaks. Kada man svesam darisana, ka nokriti.Es reiz vienam gribeju palidzet un jau saku. Tas saka blaut pa visu ielu. , ka apzogu.Policija klat un mani ciet. Var but, ka cilveks izliekas, lai izprovocetu kaut ko. Zvani milicijai, savejiem , lai savac.

10.dec 2018 Atbildēt
Inese Siltare

Arnold, jauku Jums sēdēšanu peļķē pie tuvojošamies transporta līdzekļa! Cerams, tad tā arī domāsiet kā pašlaik rakstāt.

10.dec 2018 Atbildēt
Inese Siltare

Es dz'īvoju Anglijā un tur bieži esmu piedzīvojusi pretimnākošu attieksmi no cilvēkiem. Kad biju salauzusi kāju un uz kruķiem klibodama ar smagu somu gāju pa metro, man ne viens vien cilvēks pienāca klāt un jautāja vai nevajag palīdzēt. Veikalā veikala darbinieks mani uzrunāja un jautāja vai man vajadzīga palīdzība iepērkoties (salikt visu groziņā un aiznest to līdz kasei}. Kad kāda sieviete ar mazu bērnu uz ielas nokrita no riteņa, ne es viena steidzos viņai palīgā. Apkārt bijām daudzi. Bet, kad mana mamma ziemā Latvijā nokrita zemē, neviens nenāca palīgā. Man ir bijis ko salīdzināt un tas nav par labu Latvijas iedzīvotājiem.

10.dec 2018 Atbildēt
Gunta Upmane

Lasīju un nespēju novaldīt asaras.

10.dec 2018 Atbildēt
Baiba Lapsa- Frīdemane

ko ,lai saka- skaisti.Esmu padomju bērns,tad pieaugušie aizrādīja jebkuram bērnam ,kā uzvesties un ja vajadzēja uzšāva pa pakaļu.Tagad ,katram savs krekls tuvāks un ja vēl pie autobusa pieturas aizrādi bērniem ,lai beidz dauzīties ,jo nāk autobus,tad māmiņa sēž un blenž telefonā un pasaka ,lai liek mierā viņas bērnu.Pats trakākais ir vienaldzība-sāp tak visiem vienādi par savējo un ja tu vari palīdzēt kaut vai mazumiņu tas tak naudu nemaksā.Kad ej, un liedz savu palīdzību ,tad varbūt padomā kad kāds varbūt sniedz palīdzību tavam mīļajam cilvēkam-mēs visi varam nonākt jebkādā situācijā.Un tas pamuļķis ar savu aids un tuberklozi ,lai steidzīgi griežās pie psihiatra-jo stipri ar galvu nav kārtībā.Visiem ir telefoni ,visi filmē šovu ,bet neviens nepalīdz -šausmīga sabiedrība.Rodas doma ,kad cilvēkiem otra ciešanas rada baudu.Protams žēl Madara ,kad tev tajā dienā nepaveicās ne pašai ne arī ar līdzcilvēkiem,bet kā saka- dievs nav mazais bērns -viņš zin ko darīt.Lai veicās ar atveseļošanos.

11.dec 2018 Atbildēt
Janis Judins

Jebkuram cilvēkam, kuram ir vajadzīga palīdzība, ir jāpalīdz. Manās acīs tie nava cilvēki kuri ir vienaldzīgi pret apkārtējiem .Cienīsim viens otru,un palīdzēsim.....

11.dec 2018 Atbildēt
Ilze Ozoliņa

Kad pats no apkārtējiem saņem palīdzību, tad ir labi, kad jāpalīdz otram: ne mana cūka, ne druva. Uzskatu, ka labie darbi atgriežas, tāpat arī vienaldzība.

12.dec 2018 Atbildēt

Komentēt