Iespējams, gaļu Latvijas lielveikalos piesūcina ar ūdeni

© F64

Kāds vīrietis vārdā Aivars vērsies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), pastāstot par novērojumiem, kas radušies, gatavojot lielveikalā pirktu gaļu.

Viņš atklājis, ka jau ne reizi vien pamanījis, ka, cepot gaļu (konkrēti “Rimi” veikalā jau safasēto), pannā veidojas, viņaprāt, neadekvāti daudz šķidruma.

„Gaļa pilnīgi necepās, bet vārās (nelietoju pannai vāku)! Mans pieņēmums, iespējams, ka gaļa tiek apzināti piesūcināta ar ūdeni, lai to padarītu smagāku!” raksta Aivars.

Nebūšanas

Autovadītāju sadusmojis autostāvvietu apsaimniekotājs “Park Expert”, kas divas reizes sodījis viņu par stāvlaukuma lietošanas noteikumu, piecu minūšu apmaksas termiņa, neievērošanu. Par dažu minūšu nokavēšanu viņa katrreiz sodīta ar 35 eiro, vēsta "Bez Tabu".

Svarīgākais