Iespējams, gaļu Latvijas lielveikalos piesūcina ar ūdeni

© F64

Kāds vīrietis vārdā Aivars vērsies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), pastāstot par novērojumiem, kas radušies, gatavojot lielveikalā pirktu gaļu.

Viņš atklājis, ka jau ne reizi vien pamanījis, ka, cepot gaļu (konkrēti “Rimi” veikalā jau safasēto), pannā veidojas, viņaprāt, neadekvāti daudz šķidruma.

„Gaļa pilnīgi necepās, bet vārās (nelietoju pannai vāku)! Mans pieņēmums, iespējams, ka gaļa tiek apzināti piesūcināta ar ūdeni, lai to padarītu smagāku!” raksta Aivars.

Nebūšanas

Sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz…” dalībnieces Ievas (26) ikdiena paiet mājās – neko nedarot un gaidot nedēļas nogali, kad varēs izņemt bērnus no bērnudārza, lai sāktu dzert. Viņai ir sešus gadus veca meita un četrus gadus vecs dēls, kā arī vīrs, ar kuru kopā tiek lietots alkohols un rīkoti skandāli, kas piesaistījuši policijas un bāriņtiesas uzmanību.

Svarīgākais