Komentāri: Iespējams, gaļu Latvijas lielveikalos piesūcina ar ūdeni

Vairis Milts

ir 2 iespejas kāpec daudz ūdens izdalās cepot pirmā jā gaļā mēdz iepotet papildus ūdeni, triks vecs kā pasaule, nav teikts ka veikalā, varbut jau ka veikalam tādu piegādāja. otrs variants gaļa bijusi saldēta tad atkauseta. saldešanas procesā plīst šūnu apvalki un šķidrums no tām iztek. tad ari gaļa cepot sulo stipri vairāk nekā vajadzetu

4.dec 2017 Atbildēt
Aira Rēvele

1kg gaļas pirkts dažos Latvijas veikalos ir krietni mazāks pēc apjoma, kā Vācijā, tādad ir viela pārdomām

4.dec 2017 Atbildēt
Gita

Pate Rimi sistemaa stradaju jau 8 gadus-kupinajumu un sv,galu nodala.Pirms likt vainu Rimi virsuu Aivara kungam,lai nak pastradat sheit,ta vins redzes,kada gala atnak no piegaadataja,Tadu kvantumu shkidruma naakas noliet,pirms liekam uz leti svaigo galu un vistas un ne tikai no galas ,ari kupinajumos un doktora desas ir vispirms jatiek valja no shii liekaa nenosakamas kraasas shkidruma ,nedod dies,ja veel bez cimdiem darbosities,pec divam dienam nadzini sashkelsies.Viena firma atklati pat ir uzrakstijusi uz iepakojuma,,karbonade ar pievienotu udeni,,ha,ha

4.dec 2017 Atbildēt
Ilga Tainkina

Es gaļu pērku tikai pie miesniekiem, kuriem uzticos un kas ir pārbaudīti. Veikalā gaļu pērku tikai izņēmuma gadījumos, un arī tad man viņa liekas neēdama.

4.dec 2017 Atbildēt
Alfreds Girgensons

Gaļa ir jāperk pie zināma zemnieka jo no turienes tev neviens neiesmērēs.

4.dec 2017 Atbildēt
Otto

Jau izņemot no fasējuma, vismaz 10% izrādās ūdenim līdzīga substance, tāpēc gaļu cenšos iegādāties tikai Centrāltirgū - no tās pat cepot zupa netek...

4.dec 2017 Atbildēt
Sandra Fon Libau

Labrīt!

Tas jau notiek gadiem un ne tikai RIMI, visi gaļas tirgotāji, izņemot, protams, zemniekus mājražotājus, gaļu laiž caur speciālu aparātu, kurš ar mazām adatiņām piesūcina gaļu ar speciālu šķidrumu, kurš uz 1 kg dod līdz 0,3 kg svara papildus. Tas notiek gadiem, tad ta jaunums. Tādēļ - gaļu pērkam tikai pie pārbaudītiem tirgotājiem tirgū.

4.dec 2017 Atbildēt
Inese Bebre

Gaļu piesūcina ar sālsūdeni visur.Arī,diemžēl,Vācijā.Mans bijušais vīrs tur strādāja gaļas kombinātā.Ar visu procesu esmu pazīstama.Neveliet vainu uz veikaliem.Ne veikalu vadītājiem,ne pardevējiem nav laika,ne aprīkojuma ar ko to darīt.To dara gaļas kombinātos un pārstrades uzņēmumos.Esmu redzējusi šo milzu agregātu...

5.dec 2017 Atbildēt
Marita Puķīte

Labi būtu, ja vien ar ūdeni! Ja kaķis neēd, tad palieku domīga...

13.dec 2017 Atbildēt

Komentēt