Komentāri: Latviešu islamticīgās Līgas Fātimas ieraksts soctīklos sadusmo iedzīvotājus

Juris Kukuls

Es arī esmu pret rietumu kroplīgo degradēto civilizāciju kas taisa teroristus pa visu pasauli ,lai ieviestu vien sev izdevīguas finanšu shēmas un pārējos pataisītu par akiem un stulbiem ,religioziem un fanātikjiem..Fatima par laimi saprot globālo bildi bet tomēr rietumiem ir ideoloğiskas tehnologijas

kas islāmu jn kristiešus vienlīdz padara par sistēmas vergiem ,jo abas šīs religijas ir mākslīgas un dot tikai daļēju priekštatu par patiesību un par Dievu.Rietumu aizkulišu diriğenti kas pārvalda pasaules finanses ir tiešā veidā saistīti ar demoniem un to uzdevums ir globalizācija un sātanisms...bet cilvēkiem tomēr ir cerība ..

24.aug 2017 Atbildēt
Ivars Igaunis

Tā ir jukusi.

24.aug 2017 Atbildēt
Janis Miezitis

Ta ari ir

27.aug 2017 Atbildēt
Anita Vike

Indiga vieteja augsne...un kur tad ir ta veseliga?? Kur tie spridzinataji smel naidu,vai ne mosejas? Islama valstis nav Rietumi,bet visur melo,krapj ,zog,galina. Bet baksta pirkstu uz Rietumiem. Kristiesiem nav obligati jaiet uz moseju,ja vini tiesam seko Dieva vardam,vini ir labi cilveki kadi vini ir. Lasot Ligas rakstito nevilsus rodas iespaids,ka ta nav laba un draudziga religija.

24.aug 2017 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

Reliģija ir ļoti kompetenta un efektīva masu apziņas kontroles metode.

24.aug 2017 Atbildēt
Aleksandrs Jermolovičs

Vaitad viņas vārdos nav taisnība... kas tad cenšas diktēt visai pasaulei, kā dzīvot, ja ne Rietumu civilizācija, kura vadās tikai un vienīgi izejot no mantkārības, bezdievības un citu tautu ekspluatācijas nujau netiuešā... korporatīvā veidā... Ir taisnība, tikai ne visiem ērti to atdzīt.

24.aug 2017 Atbildēt
Guntis Rudzitis

Musulmaņi gan nekad un nevienam neko nediktē ne Ķelnē, ne kur citur.

24.aug 2017 Atbildēt
Nils Zālmanis

Fascinē, kā ļaunās Rietumu pasaules gānītāji durvis izgāzdami drāžas uz turieni, ar lielo karoti stūķēt mutē tās labumus. Un neaizmirst ik pa brīdim tai uzkakāt. Un galvenie kūdītāji nez kādēļ tur trekni dzīvojuši uz vietējo nodokļu maksātāju rēķina gadiem ilgi.

Kas attiecas uz "miera reliģiju", nu jā, katrreiz, kā lasu par kārtējo sprādzienu ļaužu pūlī, šaudīšanos, vai pēdējā laikā modīgo durstīšanu un braukšanu virsū, es uzreiz iedomājos ka tas jau noteikti kāds budists, daoists vai vismaz ateists. Kaislīgs Korāna lasītājs un Allāha pielūdzējs, nē, ko jūs, tas vienkārši nevar būt.

24.aug 2017 Atbildēt
Maija Buša

Tie,kas spridzina,nav ticīgie. Neviena ticība neliek nogalināt, tieši otrādi. Varbūt viņi domā, ka ir musulmaņi, bet nē, ja būtu, tad to nedarītu. Tāpat kā Rietumu sabiedrībā ir slepkavas un maniaki, kas domā, ka ir kristieši, bet mēs taču zinām , ka nav. Jo mums ir priekšstats, ka kristietis ievēro baušļus. Islāms mums ir svešs , un nezin kāpēc kāds mums mēģina iepotēt, ka musulmaņi grib mūs nogalināt. Bet viņi ir tādi paši kā mēs - grib mīlestību, ģimeni, bērnus. Starp viņiem ir labi cilvēki un arī ļauni, bet korāns neliek (neļauj) slepkavot. Tie ir teroristi, bandīti, slepkavas, bet ne musulmaņi. Zinu, ko runāju, jo labi pazīstu vairākus musulmaņus, kas tāpat baidās no terora draudiem. Dievs taču mums ir viens un Dievs ir mīlestība. Vajag vairāk domāt un mazāk ticēt ziņām.

24.aug 2017 Atbildēt
Artūrs Štolcers atbilde Maija Buša

Maijuciite.....!!!! Tu tak nehuja nezini....!!!! un kaareiz visi teroristi ir ticiigie fanaatikji!!!! un ja Tu gribi ticeet preteejam tad tici un raadi visiem ka esi dura :D

27.aug 2017 Atbildēt
Artūrs Štolcers atbilde Maija Buša

par koraanu..... man paziistami cilveeki un mana pasha pieredze..... koraans daudz ko aizliedz, bet kad Alahs gulj tad driikst es ar to esmu saskaaries un kad gulj alahs - vinji eed cuuku, dzer alkaho;lu un sievietes tirgo savi

27.aug 2017 Atbildēt
Janis Ivanovskis

Tie "islamticīgie" kuri par tādiem grib kļūt ticību apgūstot ar korāna un citu viņu garīgo traktātu noklausīšanos vai atsevišķu vietu palasīšanu ir tā sakot virspusēji sagrābstījuši kaut ko

Islamticīgie pa īstam rodas paaudzēs savas kultūras vidē

Tā kā tādas līgas un viņām līdzīgās un līdzīgie NAV ne tuvu islamticīgie un savā atlikušajā dzīvē arī par tādiem arī nevarēs kļūt

Te vairāk šķiet ir aizvainojums no īstiem iedomātiem pāridarījumiem iepriekšējā "pirmsislāma" dzīvē (t.sk. varbūt no nelaimīgas mīlestība utml.) un tēlot, kā šī līga, būt par mūsu civilizācijas tiesnesi ir aplamākais, jo tas vismazāk atbilst tam kas rakstīts korānā un ko īstie musulmāņi nekad nedarītu. Par maz zināšanu šai spriedelētājai

24.aug 2017 Atbildēt
Elza Suraka

Cik es zinu ka Latvijā nekad nav bijis islams.Es nekad neatbalstīšu islamu,kristietībā arī lūdzas Dievu un vis notiek.Ja esat pieņēmusi islamu tad jums nav ko darīt Latvijā,dzīvojiet tur kur ir islams.

24.aug 2017 Atbildēt
Victor Kilo

Tik nez kāpēc visi sperās uz to "ļaunuma centru", korānu lasošie, miermīlīgie brāļi un māsas pirmām kārtām!

24.aug 2017 Atbildēt
Daiga Brakmane

...man tevis žēl?! Vai tad Bībelē ir rakstīts nogalināt melnādainos vai citādos??? Un neviens kristiešu pasaulē nemāca bērnus nogalināt cilvēkus (par to ka tas ir balts! un ne tikai). Eiropa ir izkarojusies jau gadu simtiem, krusta kari, ideoloģijas kari! Mūsu eiropiešu asinīs ir ierakstīts, ka mēs negribam karu, jo mēs zinām kādas sāpes tas nes! islāmticīgie dzīvo n-tos gadu simtus pēc vienas dogmas un tā tauta nav uz tādas attīstības pakāpes, kā Eiropas cilvēki. Tikai primārās vajadzības! Mēs zinām un saprotam un izprotam visu cilvēku jēgu un vērtību uz zemes. Man žēl, tos, kas savu prātu iesprosto vienā virzienā! Eiropas cilvēku vienīgā dogma ir dzīvot mierā un saticībā!

25.aug 2017 Atbildēt
Saids

Kā nu ne? Attiecīgā sociālā pieprasījuma gadījumā, kas liek Bībeles tekstus uztvert burtiski, Vecā Derība var kalpot par īstu genocīda, etnocīda utt. rokasgrāmatu. Ieliksim meklētājā vārdu "izdeldēt" - iegūstam 31.atsauci:

"3 Un Tas Kungs paklausīja Israēla balsij,un Viņš nodeva kānaāniešus viņu rīcībā, un viņi tos izdeldēja, gan viņus pašuts, gan viņu pilsētas, un nosauca tās vietas vārdu Horma" (4. Mozus, 21.nod.)

"10 un tādēļ, redzi, tagad Es likšu nelaimei nākt pār Jerobeāma namu, un Es izdeldēšu Jerobeāmam ikvienu vīru, gan vāju, gan stipru, Israēlā. Un Es izdeldēšu Jerobeāma pēctečus, kā mēslus mēdz izmēzt, tiekāms tie visi būs pagalam."(1 Ķēniņu, 14.nod.)

"21 Nododiet nāvei viņu bērnus viņu tēvu grēku dēļ, lai tie no jauna atkal neceļas, neieņem zemi un to nepiepilda ar drupām!"

22 "Es nostāšos pret tiem," saka Tas Kungs Cebaots, "un izdeldēšu Bābeles vārdu uz bērnu bērniem, saka Tas Kungs " (Jesajas, 14.nod.)

"17 Bet, ja tie neklausīs, tad Es izdeldēšu tādu tautu, iznīcināšu to līdz pašiem pamatiem uz mūžīgiem laikiem!" saka Tas Kungs." (Jeremijas,12.nod.)

Un tā tākāk,un tādā garā.

26.aug 2017 Atbildēt
Armins Argalis

Līga,tu cīnies pret ''sapuvušajām''Eiropas(Rietumu'')vērtībām,taču pati tās labumus izmanto uz pilnu klapi-kā to saprast?

25.aug 2017 Atbildēt
Ivars Tālkalns

Neviens Fatimai neliedz pamest šo slikto rietumu civilizācijas valsti.

26.aug 2017 Atbildēt
pēteris

Ko tu te maisies pa Latviju. Brauc uz izslāma valstīm un dzīvo tur. Te tev nav vietas un negribu, ka Tu sātaniski tracini mani ,manu ģmeni, manus draugus un paziņas. Lasies, jo mums visiem nav jāpakļaujas tavām bābiskām iegribām!

26.aug 2017 Atbildēt
Anonīms Latvietis

Islāma valsts un citas līdzīgas teroristu "organizācijas" ir radījusi pati ASV

27.aug 2017 Atbildēt
Artūrs Štolcers

anjuks - runaa Janka ar Juri.

Janka saka - zini es te pienjemshu islama ticiibu!!!

Juris biku paarsteigts un min iemeslus - kas ir cuukgalja negarsho???

Janka - Tu zini es te palasiiju karaanu. un vinjiem ir atljauta daudzsieviiba....

Juris -.....jaaa jaaaa.... tik ir viena nianse - visas sievas vajag apgaadaat! a Tu ar Ilziiti netiec galaa! nu ja kaada sieva pasuudzaas Tav viiru liek cietumaa un pat naaves sods!!!

Janka - nu nehuja sebe...!!! laikam tomeer nepienjemshu islama ticiibu....

Juris - nu jaaa kaa apgaadaat taaa nehujaa a kaa papisties taa visi pirmie :D

27.aug 2017 Atbildēt

Komentēt