VIDEO: Sieviete riskē ar dzīvību, lai izglābtu nelaimē nonākušu dzīvnieku

© unsplash.com

4. jūlijā amerikāņi svin ASV Neatkarības dienu. Šajā dienā amerikāniete Emīlija Svifta bija devusies šo nozīmīgo notikumu atzīmēt uz Rodailendu, lai savām acīm skatītu "WaterFire" jeb uguns priekšnesumu uz ūdens, bet viņas uzmanību novērsa kādas sievietes rīcība, raksta "UPI". 

Ņujorkiete bija devusies svinēt ASV neatkarības dienu uz Rodailendu kopā ar saviem tuviniekiem.

Pēkšņi Emīlija pamanīja, ka Providensas upē ielec kāda sieviete.

Viņa pirmā no visiem bija pamanījusi nelaimē nonākušu trusi. Sieviete, kuras identitāte nav noskaidrota, ilgi nedomājot, devās glābt dzīvnieku.

Viņas pašaizliedzīgā rīcība sajūsmināja daudzus. Viņas nesavtīgo rīcību video iemūžināja Emīlija.

Video var redzēt, kā trusis cenšas ķepuroties pa ūdens virsmu. Sieviete ielēca ūdenī un viņu izglābā. Pēcāk gan trusi, gan sievieti no upes izglāba "WaterFire" pasākuma organizatori. Bija sācies priekšnesums uz ūdens, kad pēkšņi viņi pamanīja ūdenī sievieti un devās viņu glābt.

Kā stāsta "WaterFire" brīvprātīgā Kristīne Maino, lai palīdzētu sievietei, ūdenī tika izmests glābšanas riņķis. Kristīne min, ka sieviete atteicās laist vaļā tikko izglābto trusi.

Kāds notikuma aculiecinieks stāsta: "Es domāju, ka dienas beigās mēs visi esam dzīvnieku mīļi un mums noteikti katram ir savas robežas, līdz kurām mēs ejam, un viņas robežas bija nedaudz augstāks par mūsējām."

Svarīgākais