"Lai laicīgi iemidzina..." Suņa saimniece neizpratnē par kaimiņu attieksmi

© Depositphotos

Lieli suņi mēdz raisīt bijību, pat ja tie atrodas iežogotā teritorijā vai pastaigas laikā ir pie pavadas. Kāda suņa saimniece pastāsta par nesen pieredzēto pastaigas laikā ar savu rotveileru.

"Vakara ģimenes pastaiga. Kaut kāda ome no pagalma, kas ir aiz trīs mājām, saka, ka rakstīšot iesniegumu policijā par Džoju. Es jautāju, ko mans suns viņai izdarījis. … PAGAIDĀM neko, bet lai laicīgi iemidzina. Priekškars. Tikmēr Džojs vienkārši bauda skaisto," pastaigā pieredzēto atstāsta kāds vietnes "X" lietotājs.

Edgars: Varbūt tomēr vajag iesniegumu policijā par to omi? Nu, pagaidām nekas, bet lai laicīgi iemiedzina.

Goldijs: Es tādos brīžos mēdzu domāt par to, ka kādēļ man jāciena vecākie, ja tiem vecākajiem nav nekādas cieņas pret citiem. Arī teicu viņai, ka būtu jāiet paārstēties drusku. Viņa teica, ka mani ieliks ārstēties, jo tikai psihajiem ir tādi suņi.

Art: Tādiem cilvēkiem dzīvē nav par ko priecāties, un tāpēc izliek savu sūdīgo dzīves garu uz citiem. Lai Džojam ilgs un dzīvespriecīgs mūžs!

Suns: Var jau pasmieties un aizmirst, BET man šķiet, ka šī tipa vecenes arī ir tās, kas pa apkārtni izmētā gaļu pildītu ar skrūvēm un citas nāvējošas lietas. Ceru, ka viņa tikai ar muti brauc un pie darbiem neķersies.

Inga: Kaut kāda dzīvnieku nīdēja.

Elza: Man ļoti patīk suņi, bet dažreiz saimnieki nesaprot elementāras lietas ( tas ne par Jums). Es regulāri skrienu, un cilvēki pastaigājas ar suņiem. Nezin kāpēc, saimnieki neuzskata par obligātu paņemt to suni pie saites, kamēr paskrienu garām. "Ko viņš izdarījis? Viņš nekož..."

Putns: Es šitādām tantēm iesaku pameklēt kādas nodarbības senioriem, lai nav jātērē enerģija uzbrukumos. Parasti apstulbušas apklust.

Svarīgākais