FOTO. Odze zaudē cīņā ar kaķi; cietis arī kaķītis

© pixabay.com

Ar īstu varonību izcēlies kaķis vārdā Rūperts, kurš spējis nogalināt odzi. Tomēr gluži bez sekām tas nav palicis - odze savu indeszobu paguvusi ielaist varonīgā kaķa ķepā.

Rūperta saimniece ir nobažījusies, ka kaķa ķepa ir pietūkusi un vaicā pēc padoma. Vetārsts iesaka lietot cilvēkiem paredzēto antihistamīna līdzekli "Tavegil".

Komentāros ļaudis kaķītim vēl stipru veselību un dalās līdzīgā pieredzē: "Rūperts ir īsts alfa kaķis! Pēc koduma kļūs tikai stiprāks! Lai tie mūdži viņam nemaz tuvumā vairs nenāk!"

"Mūsu lauku suns vienreiz cinījās ar 3 kapara odzēm. Visas nokoda. Arī viņu sakoda... Gribējam suncim izlīdzēt, bet suns aizgāja mežā, varēja redzēt, ka grūti... Nedēļu nekur nebija dzirdēts, meklējām bet neko... Pēc nedēļas atnāca pats majās - notievējis, bet vesels."

"Žēl, ka medību instinkts uz čūsku nostrādāja, lunkanā jau neko sliktu negribēja. Ķepainim veselību, protams. Man draudzenei runcim ķepu sakoda. Čūska toreiz gan izdzīvoja, aizmuka. Runcis pavārguļoja 2 dienas un bija atpakaļ uz ķepām."

Svarīgākais