Komentāri: Kāpēc mājās jābūt kaķim? Zinātnieki atklāj vēl vienu pārsteidzošu faktu

Edzus Zvejnieks

Skatījos vācu dokumentālo filmu, vācu ārsti apgalvoja, ja bērnu audzinās ļoti sterilā vidē, tad arī bērns vairāk slimos ar alerģiju vai astmu, īsti neatceros, pagājuši pāris gadu, vairāk jau domāju, ka tā bija alerģija.

24.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Kāpēc mājās jābūt kaķim?

Jocīgs virsraksts, it kā izsaka kaķa turēšanu mājās kā obligātu.

Mājdzīvnieks mājās, tas, bezšaubām, ir pozitīvi. Citiem vairāk patīk suņi, citiem kaķi.

BET! Dzīvnieka pieņemšana ir milzīga atbildība! Ir rūpīgi jāizsver visi par un pret.

Mēs esam atbildīgi par tiem, kurus pieradinām!

Es ļoti gribētu kaķīti. Bet es to nevaru atļauties. Vispirms jau tādēļ, ka uz darbu eju piecos- sešos no rīta, bet vakarā mājās atgriežos sešos- septiņos vakarā. Kaķītis raudās, jutīsies viens, nevajadzīgs un pamests. Un reizi gadā, no nākamā gada pat divas reizes, ir jālido uz Latviju. Kaķīti stiept līdzi- pakļaut viņu stresam. Atstāt kaimiņam pieskatīšanai? Nē, tas nav pareizi.

24.dec 2021 Atbildēt
Lietussargs

jā, man arī nav kaķa, arī gan darba dēļ, gan manā gadījumā nenormālo medicīnas iespējamo izdevumu dēļ. Veterinārie pakalpojumi un sakarīga barība ir ļoti dārga, tāpēc es kaķi neieviešu.

24.dec 2021 Atbildēt
Armands Kravalis

Mēs esam atbildīgi par tiem, kurus pieradinām! teica Kankariņš un noteica nākamo balstošo balastpoti.....

24.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Armands Kravalis

Kravali, jums, covidhistēriķiem, nav pilns rublis- pat rakstā par kaķiem, jūs pamanāties covid iepīt.

25.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Runa par kaķiem, bet pēkšņi pasaka - suns aprakts!

24.dec 2021 Atbildēt
Armands Kravalis

Iespējams, ka jāatgādina citu zinātnieku pētījums, ka kaķi slimo ar kovidu!!!Mušām arī konstatēts, cik labi, ka mūsu viedie virsaiši Gugas un papaĻuks, Vanckars un LevīTTs sapirkuši miljoniem špricītes un pietiks ne tik minkām, bet arī mušām un varbūt arī odiem

24.dec 2021 Atbildēt
Roze Puķīte

Protams, ja dzīvnieks ir jāatstāj viens uz vairakam dienām viens, tas nav labi, bet ja runa ir tikai par darbu no rīta līdz vakaram, tad var paņemt divus kaķus. Pie manis šobrīd dzīvo trešais un ceturtais kaķis. Pirmo paņēmu, ka saslima mamma viņa visu laiku bija mājās, tpc auklējās ar kaķīti. Kad kaķim bija 3 gadi, paņēmām no ielas vēl vienu kaķīti. Kad pirmais nomira 21 gada vecumā paņēmu trešo kaķīti utt. Divatā viņiem nav tik skumīgi. Viņi kopīgi izklaidējas un dara blēņas, bet nav skumji.

24.dec 2021 Atbildēt
Diduu

Nesapratu.... kur tas suns ir aprakts?

25.dec 2021 Atbildēt
Alise Alise

Ir tāds kaķītis...Britu īsspalvainais, kurš lieliski māk vienatnē pavadīt laiku, vēl māju piekārto... Un tad jau priecīgas sagaida saimnieku.

25.dec 2021 Atbildēt

Komentēt