Komentāri: FOTO, VIDEO: Sieviete Valkā nejauši satiek divus lāčus

mairita

Beidzot būtu laiks Latvijā sakārtot to lāču lietu. Gribam tomēr savā mazajā zemītē savos mežos droši pastaigāties.

3.sep 2020 Atbildēt
Iveta Ozola

Vai Jūsuprāt varbūt vajadzētu vispār visu dzīvnieku un putnu "lietu sakārtot", lai Jūs varētu droši pastaigāties?

4.sep 2020 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Mežs, ja kas, ir dzīvnieku mājas un jums tur nav jāpastaigājas. Ja ir, tad lācim un citiem dzīvniekiem ir visas tiesības pastaigāties pa jūsu māju. Jums laikam kronis galvu saspiedis.

4.sep 2020 Atbildēt
Ināra Stira No Rīgas

Maitita, lācis arī grib droši pastaigāties pa mežu... kāpēc uzreiz jāmušī nost tie kas traucē? Mēs arī traucējam lācim staigāt un mežam augt...

4.sep 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Lācīši ir visēdāji un gaļa ne jau katru dienu deguna priekšā pastaigājas.

4.sep 2020 Atbildēt
mairita

Gribētu redzēt jūsu reakciju, kad tas "jaukumiņš" parādīsies Mežaparkā, Ogres Zilajos kalnos, Ķemeru dabas takās, jo, lūk, mežs, vienalga kāds, ir gan mazam, gan lielam plēsoņam. Un padomājiet par tiem, kam plānā dienišķā maizīte papildinās ar meža sēnēm, ogām, par viensētām nomaļās vietās. Spēka proporcija starp vilkiem, stirnām un lāčiem ir atšķirīga. Lai dzīvojas vien dziļos mežos, bet, tuvojoties Ikšķiles, Ogres u.c.apdzīvotām vietām, jūras krastā - sorry... Kāpēc no mums, cilvēkiem, prasīt ievērot dzīvnieku/cilvēku dzīves robežas? Nu tad, dzīvnieku mīļotāji, norādiet lāčiem nerādīties cilvēku apdzīvotā teritorijā! Plēsoņa ir plēsoņa.

4.sep 2020 Atbildēt
Agnese Ruska

Jā, Mairita. Cilvēkam vajag visu. Dzīvnieki tikai traucē. Esam jau lielu daļu dzīvniekus "izēduši" no viņu dzīves vietām, bet vēl jau nepietiek. Cilvēki iet bojā arī citos veidos, un tas nav labi. Tas, ka zvēri parādās tik tuvu cilvēku dzīves vietām lielā mērā ir arī cilvēku nopelns. Mums jāmācās uzvesties šādās situācijās. Latvijas lāči gan nav Amerikas grizli.

20.sep 2020 Atbildēt

Komentēt