Komentāri: Gar Siguldas šoseju jau pusgadu dzīvo izsprukušas govis; vai tas ir bīstami?

Juris

Par iespējamo auto avāriju nerunāsim. Bīstamas savvaļā mājlopi kļūst tādēļ, ka nav baiļu ne no automašīnām, ne no cilvēkiem. Ja govis atnesīsies, tad var uzbrukt nejaušam garāmgājējam, jo bēgt tās nebēgs, bet teliņu aizstāvēs. Mājas govis var sapāroties ar briežiem, tiesa dzimst neauglīgi pēcnācēji.

4.mai 2020 Atbildēt
Filips Līcis

Izmukušas teles un govis ir kļuvušas par mežoņiem ! Tās praktiski ir neiespējami aizdzīt vēlamā virzienā .Parādiet vai nosauciet kaut vienu atgadījumu kad tas ir izdevies ! Ja negrib lai kāds vai kādi iedzīvojas nepatikšanās ,tās ir jālikvidē ar mednieku palīdzību . Pareizi ir aprakstījis JURIS (11:14) par teliņu aizstāvēšanu .

Kādreiz kolhoza ganībās bija atnesusies gotiņa .Daudzi bija nesaprašanā ,...kas notiek ganībās Visas govis ar noliektām uz priekšu galvām sānu pie sāna pa apli riņķoja apkārt jaundzimušajam ,neļaujot no malas kādam piekļūt tam ! Bīstamība ir ievērojama , tikai nav saprotama ,kādēļ tāda attieksme no atbildīgajiem !

4.mai 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Svētās govis....

4.mai 2020 Atbildēt
Māris

Vadot auto jābūt uzmanīgiem, jo pat nokritis ķieģelis var kādam maksāt daudz!!! Nesaprotu šīs žēlabas it kā par satiksmes drošību... Nevajadzētu šādiem ļautiņiem vispār ļaut stūrēt!!! Pilns mežs ar lopiņiem (Lāči ar ienāk)- tas tikai treniņš lai plašāk skatītos un neskrietu.... Ko teiks ja bērni nāks no skolas??? Arī ka traucē ???

4.mai 2020 Atbildēt
Inese Karnīte

Cik tomēr cilvēki ir kretiniski debīli, uz šīs pasaules ir tikai viens bīstams radijums- cilvēks 666.

4.mai 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Nu un? Indijā tā ir ikdiena, ka visur pastaigājas govis. Tās cilvēkus neēd.

5.mai 2020 Atbildēt

Komentēt