Patversmei vairs nav naudas, lai parūpētos par 58 sunīšiem, kurus atrada dzīvoklī Pārdaugavā

© Ekrānuzņēmums no Facebook

"Lūdzam palīdzību: Ļiza esot neredzīga... viņa ir viena no 26.jūnijā šausminošos apstākļos turētajiem 58 mazsunīšiem, kuri, pateicoties policijas operatīvai rīcībai, tika izglābti un nonāca Ulubeles aprūpē," ierakstu Facebook iesāk patversme.

"Suņuki patversmē uzturas jau pusotru mēnesi. Tiek aprūpēti un ārstēti. Ļizai un vēl bariņam mazsunīšu ir dažādas acu traumas, jo iepriekš dzīvojuši neiedomājamā šaurībā būros un visticamāk ar nagiem/zobiem ir savainojuši viens otru.

Vēl kādiem ir ādas problēmas dēļ zemas imunitātes vai pārtikas alerğija. Katru dienu Ulubeles darbinieki veic ārstu nozīmētās procedūras, aprūpē, socializē. Mēs ļoti cenšamies, lai dzīvniekiem nodrošinātu iespējami labāko aprūpi.

Katru dienu mazssunīšu kopšanā papildus iesaistīti vismaz 2 darbinieki....
Dzīvnieku aprūpe nav iedomājama bez finanšu līdzekļiem, bet.... neskatoties uz policijas priekšzīmīgi veikto darbu, ierēdņi joprojām nedara savu darbu.

Līgums ar patversmi par suņuku uzturēšanu nav noslēgts. Nav zināms - kad tas notiks. 58 dzīvnieku uzturēšana 1.5 mēn garumā tiek nodrošināta brīvprātīgi... viss... līdzcilvēku ziedotie līdzekļi ir beigušies...

Suņuku uzturēšanai nepieciešama nauda, jo darbiniekiem ir jāizmaksā algas, zāļu tirgotavām un veterinārajām klīnikām jāmaksā par pakalpojumiem,
mazuļiem jāpērk kvalitatīva barība...

Liels lūgums palīdzēt un atbalstīt patversmi finansiāli, jo mēs nevaram vienkārši aizslēgt vārtus un neaprūpēt daudzos Ulubeles iemītniekus.
Lūdzu atbalsti!" aicina patversme.

Biedrība "Dzīvnieku pansija Ulubele"
"Ozolaine", Līči, Stopiņu novads
Reģ.Nr. LV 40008095993
AS Swedbank, Swift: HABA LV 22
Konts: LV97HABA0551028353893

Paypal: info@ulubele.org

Ziedojumu tālrunis: 90006863 (1 zvans = 4,27 eiro) 90006083 (1,42 eiro)

Jau ziņots, ka 26.jūnija pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu dzīvokli Pārdaugavā, kur antisanitāros apstākļos tiekot turēti aptuveni 16 suņi.

Kopā ar organizācijas "Dzīvnieku Policija" pārstāvjiem Rīgas pašvaldības policijas darbinieki izņēma 58 suņus, starp tiem bija gan Jorkšīras terjeri, gan špici, gan toiterjeri. Dzīvoklī palika četri suņi, kuriem pēc saimnieces teiktā esot diabēts, tādēļ tiem nepieciešami speciāli medikamenti.

Svarīgākais