Komentāri: Vienaldzība! Aculieciniece neizpratnē par redzēto pie Zinātņu akadēmijas

Rita Berzina Leikarte

riga 1slimnica hronisko slimnieku islaicigas aprupes nodala palatas 4 un vairak gultas bez vedinasanas ar sliktu aprupi/izgulejumi/ ara plus 33gradi julija menesi latvija

18.sep 2018 Atbildēt
Marika Zelča-Čerāne

ŠĪ nodaļa jau pirms vairākiem gadiem man palika atmiņā ar slitu aprūpi -tur atrodoties manai mammai radās izgulējumi,kad ņēmām ārā, tad vadītāja lamāja. Mana mamma gan tur bija ziemā.

18.sep 2018 Atbildēt
Robs atbilde Marika Zelča-Čerāne

Ja kāds neapmierināts viņu tā sazāļo ka aizsūta uz viņpasauli! Tā bija ar tēvu!

18.sep 2018 Atbildēt
Normunds Vīksna

Cilvēce kopumā kļūst arvien debīlāka un tuvojas savai bojāejai.Cerams, ka suns izdzīvoja, lai gan ar tādiem saimniekiem varbūt pat nav vērts.Municipālā policija? Nu nav jau suns nekāds Saskaņas biedrs, lai kaut kur steigtos.

18.sep 2018 Atbildēt
Andris

Interesanti tas, ka policijas iecirkņa logi atrodas tieši pretīm Zinātņu Akadēmijai. Un. līdz, Zinātņu Akadēmijas parādes durvīm viņiem lēnā solī jāiet minūtes 3. Bet, šis policijas iecirknis jau sen ir slavens ar mēģinājumiem neko nedarīt un nereaģēt. Tādēl, nav jābrīnas - ne par ko !

18.sep 2018 Atbildēt
Anita Groholska

tas ir vajprats.Asinis stigst dzislas.Tadus necilvekus spidzinatajus ir jasedina cietuma un uz 3 gadiem,minimums.Tauta ,kura dzivo sie necilveki ar saviem nelikumiem ir mikstmiese.Tauta paliek nezeligaka pret lidzcilvekiem,ka ari pret dzivo radibu,kas ir majas,mums apkart.Sausmas,ko maca tiem izdzimteniem majas,skolas,bernu darzos.Pratam neaptverami.Negribi ,nenem,nepatik,paej garam.ar skruvgriezi,mazu sunuku,vel dedzinat.Tas ,kas to darija ir slepkava.Maziem dzivnieciniem darit pari.Un tas maitas ,,mates,, neredz ka vinu izpistenis baro mazu briedenu????Kapec bija vinam jamirst?AA sedeja telefona,alu dzera...neredzeja.Lai tacu spragst tad vinu berni ari...un ka bus tad?

19.sep 2018 Atbildēt

Komentēt