Skolotāja Anglijā saņem cietumsodu par dzimumattiecībām ar diviem skolēniem

© Pixabay

Kāds pusaugu zēns Anglijā, tiesas sēdes laikā, ir aprakstījis, kā viņš tika "piespiests, kontrolēts, manipulēts un seksuāli izmantots," pateicoties savas skolotājas rīcībai.

Aizdomās turētā skolotāja no Mančestras tika notiesāta uz sešarpus gadiem cietumā, vēsta izdevums "The Guardian".

30 gadus vecā Rebeka Džoina pēc tiesas tika atzīta par vainīgu sešās apsūdzībās par seksuālo vardarbību pret bērnu, no kurām divas notika, kamēr skolotāja bija varas attiecībās ar savu audzēkni.

Vidusskolas skolotāja izmantoja divus skolēnus 15 gadu vecumā un jau bija atbrīvota pret drošības naudu par seksuālo darbību ar pirmo bērnu, kad viņa uzsāka dzmimumattiecības ar otro zēnu, no kura viņa vēlāk dzemdēja bērnu.

Notiesājot Džoinsu Mančestras kroņa tiesā, tiesnesis apsūdzētajai sacīja: "Jūsu uzvedībā ir elpu aizraujoša augstprātība. Jūs bijāt pieaugušais. Jūs bijāt cilvēks, kas kontrolēja, persona, kurai vajadzēja zināt labāk. Tā vietā jūs ļaunprātīgi izmantojāt šo uzticības stāvokli un izmantojāt priviliģēto lomu savai seksuālo vēlmju apmierināšanai."

Papildus sešus gadus ilgajam cietumsodam Džoinsa tika arī uz mūžu reģistrēta kā dzimumnoziedzniece, kā arī ir noteikts aizliegums tuvoties abiem zēniem.

Krimināli

Piektdien, 28. jūnijā, Valsts policija meklēšanā izsludināja kādu vīrieti, kurš bija paveicis sevišķi smagu noziegumu. Šobrīd noskaidrojies, ka, iespējams, pastrādāts dzimumnoziegums pret bērnu. Lai atrastu vainīgo, policija veica izmeklēšanu, un apjomīgo likumsargu rosīšanos ievēroja arī Ķengaragā dzīvojošie, vēsta "Degpunktā".