Komentāri: Krāpnieki no vīrieša izkrāpj naudu un vēl viņa vārdā noformē ātro kredītu

bezkaunīgais sivēns

Laikam jau nekad nebeigsies lētticīgo žēlabas, ir taču jāsaprot, ka nauda no gaisa nekrīt, bet "labo" onkuļu arī nav.

21.apr 2021 Atbildēt
josh

It īpaši vecāki cilvēki tic labajam cilvēkos. Un viņi tā ir visu mūžu dzīvojuši, pie tā pieraduši, un tagad mainīt pasaules uzskatu ir grūti vai pat neiespējami.

22.apr 2021 Atbildēt
Alvils Spilva

Apcirpts auns....Bēe,bēē,bēē, naudu gribēju,bēē,bēē,nedabūju.....

22.apr 2021 Atbildēt
josh

Labi, ka manai mammai nav iespējas rīkoties ar savu bankas kontu. To dara māsa. Bet mamma regulāri iepinas kaut kādos telemārketinga šarlatānu tīklos, tad nopērk kaut kādas aitas vilnas segas un spilvenus par vairākiem simtiem eiro, tad vēl kaut ko absurdu. Un viņai esot vairākkārt zvanījuši par Bitcoin iegādi. Man nav zvanījis neviens. Man ir nelielas aizdomas, ka to krāpnieku rīcībā ir nonākusi kaut kāda datubāze ar telefona numuriem un to īpašnieku dzimšanas datiem. Arī aitas spilveni man nekad nav piedāvāti. Jo viņi saprot, ka mani tik vienkārši ap pirkstu neaptīs.

22.apr 2021 Atbildēt
josh

Turklāt viņa zina par iespējām atgriezt preci 14 dienu laikā, bet neizmanto. Viņai liekas, ka viņa ir izmantojusi ļoti izdevīgu piedāvājumu un, kad jau viss ir par vēlu, mums pasniedz to kā lielu pārsteigumu.

22.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Ko tur daudz prasīt! Neviens neko tāpat nestāstīs, jo tas ir uzņēmējdarbības noslēpums.

24.apr 2021 Atbildēt
Beata

Pamatojoties uz pieredzi, es domāju, ka lielākā daļa iepazīšanās veida izkrāpšanas sākas pietiekami nevainīgi. Krāpnieki sazinās ar upuriem, izmantojot sociālo mediju vietnes vai e-pastu, pieprasot kopīgas intereses vai attālu, savstarpēju saikni, piemēram, iepazīstināšanu kāzās vai citā lielā sapulcē. Citi krāpnieki liek saviem viltus profiliem izskatīties pēc iespējas pievilcīgākiem un gaida, kad upuri sazināsies un sāks sarunu. Kad krāpnieks jūs ir pieķēris, iespējas ir neierobežotas. Pagājušajā mēnesī es pazaudēju gandrīz $ 165 000 krāpniekam, izmantojot vietni facebook.com, pēc tam, kad viņš apsolīja pavadīt savu atlikušo dzīvi kopā ar mani. Paldies par lallroyal .org, kas man palīdzēja atgūt zaudēto naudu. Ja esat zaudējis naudu tiešsaistē kādam krāpniekam, lūdzu, sazinieties ar vietni lallroyal .org, lai saņemtu atgūšanu. Tie ir atgūšanas firma, kas palīdz scammed upuriem.

22.nov 2021 Atbildēt
Roland

Persona, kura vēlas jūs izkrāpt, aizbildinoties ar iemīlēšanos tevī, noteikti ir izpildījusi mājasdarbu, sagatavojusi ticamu stāstu par aizmuguri un izveidojusi vāku, ko var zināmā mērā aizsargāt. Tātad vienkārši, vienkārši jautājumi nesniegs vajadzīgo ieskatu, lai apstiprinātu savas aizdomas par personas nodomiem. Vienīgais veids, kā atpazīt romantikas krāpnieku, ir rakšana zem virsmas un izmeklēšana, kas var likt personai, kas atrodas otrā galā, sašķobīties. Tās ir drošības un atkopšanas aģentūras, uz kurām varat paļauties, lai veiktu rūpīgu izmeklēšanu vai atgūtu savus zaudētos līdzekļus, neatkarīgi no tā, vai tā ir tiešsaistes krāpšanās ar romantiku vai krāpnieciskā valūta, izmantojot vietni Lallroyal .org. Tās ir drošības/atgūšanas komanda, kas specializējas līdzekļu atgūšanā no tiešsaistes krāpniekiem. jebkurā pasaules daļā.

8.dec 2021 Atbildēt

Komentēt