Varēja beigties ar nelaimi! Viņķele kļūst par aculiecinieci bīstamai situācijai

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

Veselības ministre Ilze Viņķele kļuvusi par aculiecinieci situācijai, kas gandrīz beidzās ar lielu nelaimi. Par notikušo politiķe dalījusies savā mikroblogošanas vietnē Twitter.

"Ir kretīni un tad ir SuperKRETĪNI. Pelēkas automašīnas Mazda vadītājs, kas pie Kalnciema ielas tilta gājēju pārejas kreisajā joslā neapstājās, kad to jau līdz pusei bija šķērsojis pāris ar bērnu ratiņiem, ir no otrās kategorijas," savu sašutumu sestdien pauda ministre.

"Tā vieta neliekas nekas īpašs līdz neatgadās kas tāds, ko tikko aprakstījāt. Pati esmu bijusi tādā situācijā tieši uz tās pārejas," Viņķelei piekrīt sekotāja Līga.

"Nu, man reiz uz tās pašas pārejas, arī ejot ar ratiem, gandrīz uzbrauca pa kreiso joslu braucoša māte ar diviem bērniem aizmugurē. Pēdējā brīdī pamanīju, ka viņa nepaceļ acis no telefona un paspēju ratus pavilkt atpakaļ," atmiņā atsauc Reinis.

Latvijā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki, informēja Valsts policija.

No 11 cietušajiem pieci bija gājēji.

Kopumā policija pagājušā diennaktī noformējusi 623 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, tajā skaitā 204 par ātruma pārsniegšanu un 20 par braukšanu alkohola reibumā.

Svarīgākais