Komentāri: Varēja beigties ar nelaimi! Viņķele kļūst par aculiecinieci bīstamai situācijai

Anda Fridrihsone

jus ta iesexsosu ka jums to vajadzetu iebazt rikle aizrities neviss sexsus piedavat ,uztaisat savu lapu un liekat cik tik vemiens nak tas attiecas uz Polinu

3.mar 2019 Atbildēt
Eriks...

Ja ir stulba gove,tad ta ir automatiski jalikvide uz iznicinasanu.Meza zvers pat ir gudraks.sis padauzas,izstumj bernu pa prieksu,un tad vel doma vai vaidzetu apskatities vai tiks pari ar savu izdzimteni.Pati B,L,E,D,Z lurksteja pa telefonu,un gluko uz otru.Zel ka tadu padauzu nesanina ar visu izdzimteni.Jo no tadas ne gudraks EIROPISTIJAS praidists sanaktu.Pidari jobenie.

3.mar 2019 Atbildēt
Iveta Emerberga

Rupjšs tēviņš un tik pat neadekvāti drošvien brauc pa ceļu.Esmu šofere un gājēja tāpēc zinu ka šoferi daudz grēko un gājēji ar bet pārejās ir viņiem priekšroka.Tā ka neizrunājies tik rulji ka tavi vārdi tev pašam nekrīt atpakaļ.

13.mar 2019 Atbildēt
Tuudalu Cuuka

visiem jau sen zināms - kur Vimkele, tur nelaime. Viņa pati ir viena staigājoša nelaime, tikai pati to pagaidām līdz galam neapzinās... Taču saprašana atnāks drīz, pie kam sāpīgi.

4.mar 2019 Atbildēt
Tautas balss

TU esi nelaime pati sev, un tā pašas nelaime tevi SABRAUKS.

5.mar 2019 Atbildēt
Apsīši Andis Sofija

Dubulta morāle ministres personā - ABORTI ir vēlama lieta, bet bērni ratiņos...? Jāsargā? Pareizi būtu iestāties par dzīvību ne tikai uz ielām, bet arī mammu vēderos.

4.mar 2019 Atbildēt

Komentēt