Lietuvietis, kas laimēja 81 miljonu eiro, atklāti pasaka, ko darīs ar naudu

© Ģirts Ozoliņš/MN

Kā vēsta Lietuvas loteriju uzņēmumā "Olifeja", kas organizē "Eurojackpot" Lietuvā, gandrīz 81 miljona eiro rekordlaimesta ieguvējs ir pieteicis savu laimestu un uzrādījis laimīgo biļeti, vēsta "latloto.lv".

Ierodoties birojā Viļņā, jaunais "Eurojackpot" miljonārs izskatījies neticami mierīgs. Viņš pastāstījis, ka loterijās piedaloties jau vairāk nekā 15 gadus un vienmēr izmēģinot veiksmi ar paša veidotajām skaitļu kombinācijām.

Šī stratēģija viņam nostrādājusi jau vairākkārt, taču neviens no iepriekšējiem laimestiem nav pietuvojies 80,98 miljoniem, kas ir rekords Baltijas loteriju vēsturē.

Viņš pastāstījis, ka laimīgo biļeti iegādājies veikalā "Norfa" Ķedaiņos, kad devies uz ģimeņu saietu Kauņā un piestājuši, lai iegādātos dāvanas saviem mīļajiem. Tāpat viņš atzinis, ka sajūta, ka kādreiz laimēs, viņam esot bijusi un viņš ļoti ticējis saviem panākumiem. “Jau pirms biļešu pārbaudes sestdien man bija sajūta, ka man varētu veikties. Esmu piedalījies gan "Kenoloto", gan "Vikinglotto", "Teleloto", bet pārsvarā tomēr "Eurojackpot". Tā arī atradu savu veiksmi,” sacīja laimētājs, kurš pieteikt laimestu bija ieradies kopā ar savu otro pusīti. Viņš daudzkārt esot laimējis loterijās, taču ne tādus laimestus, kas padara par multimiljonāru.

Jautāts, kā viņš uzzināja par rekordlielo laimestu, kas nedēļas nogalē tika apspriests visā Lietuvā, spēlētājs sacīja, ka pirmo reizi skaitļus pārbaudījis sestdienas rītā vietnē "loto.lt". Vakarā viņš devies uz veikalu, kur, biļeti uzrādot, atskanējusi jauka melodija, kas apstiprināja laimesta faktu un norādīja sazināties ar loterijas organizatoriem, lai precizētu laimesta summu. “Tā kā esmu vairākkārt loterijās laimējis, tad zināju, kas jādara. Pirmdien zvanīju uz "loto.lt" klientu apkalpošanas centru, kur saņēmu laimesta apstiprinājumu,” skaidro spēlētājs.

Jaunais lietuviešu miljonārs stāsta, ka katru reizi, kad viņš pircis loterijas biļeti un gaidījis rezultātus, viņam paticis sapņot.

Viņš to darījis tik daudz reižu, ka tagad precīzi zina, kā tērēs laimestu: “Man ir plāns. Man ir liela ģimene; laimestu sadalīšu saviem bērniem un mazbērniem, kā arī daļu naudas ieguldīšu.”

"Olifeja" ģenerāldirektora vietnieks Donāts Kazlausks stāsta: “Kā jau ierasts lielu laimestu gadījumā, laimētājam piedāvājām finanšu konsultanta un psihologa pakalpojumus. Taču gandrīz 81 miljona eiro ieguvējs no šiem pakalpojumiem atteicās, jo teica, ka ir pārliecināts par sevi un savu naudas pārvaldības plānu.” Tāpat viņš piebilda, ka "Eurojackpot" laimētājs lūdzis ievērot konfidencialitāti un neizpaust personisko informāciju un dzīvesvietu. Loterijas rīkotāji ir apņēmušies aizsargāt un cienīt laimētāja privātumu.

Dzīvesstils

Kā vēsta Lietuvas loteriju uzņēmumā "Olifeja", kas organizē "Eurojackpot" Lietuvā, gandrīz 81 miljona eiro rekordlaimesta ieguvējs ir pieteicis savu laimestu un uzrādījis laimīgo biļeti, vēsta "latloto.lv".

Svarīgākais