Vienkāršam autobusa vadītājam no Smiltenes neticami paveicas

© Vladislavs Proškins/F64

Pie Simtgades loterijas 100 000 eiro laimesta ticis Andris no Smiltenes novada, kurš strādā par autobusa vadītāju, vēsta "latloto.lv".

Veiksminieks stāsta, ka tas esot otrais ievērojamais laimests loterijā. “Pirms kāda laika SuperBingo papildspēlē laimēju 1500 eiro, taču laimestu, kas mērāms tūkstošos, piedzīvoju pirmo reizi,” viņš saka.

Otrdiena esot vīrieša veiksmīgā nedēļas diena, to pierāda arī piedzīvotais 100 000 eiro laimests Simtgades loterijā. “Otrdienās mēdzu iegādāties skaitļu loterijas - Eurojackpot, Vikinglotto, SuperBingo, un, protams, iemīļoto Simtgadi,” vīrietis atklāj. “20. augustā iLOTO iegādājos trīs Simtgades, lai reģistrētu nelaimējušās loterijas biļetes papildspēlei. Tāpēc lielu cerību uz lielo laimestu man nebija. Nokasīju pirmo biļeti - 5 eiro, otrajā - 100 000 eiro.”

“Labi, ka es sēdēju lapenē, citādi nokristu aiz prieka un pārsteiguma,” smejas veiksminieks. Andris ar sievu esot vairākas reizes skaitījis laimesta nulles, līdz noticējuši, ka veiksme ir uzsmaidījusi.

Laimētājam patīkot makšķerēt, taču darba dēļ neizdodas bieži pievērsties hobijam. “Laimīgais simbols, zem kura atklāju lielo laimestu, bija pludiņš. Manuprāt, tā ir zīme, ka jādodas makšķerēt,” viņš saka ar smaidu.

Laimētājam esot daudz ideju, kā tērēt 100 000 eiro laimestu - mājokļa labiekārtošanai, ceļojumam un dāvanām mazbērniem.

Svarīgākais