Sieviete no Talsu novada atklāj savu "triku", kā tikt pie lielas naudas

© Vladislavs Proškins/F64

Pie "Keno" skaitļu izlozes laimesta 30 008,30 eiro apmērā tikusi kāda kundze no Talsu novada, kura strādā kultūras jomā. “Rakstiet, ka pirmspensijas vecumā,” viņa atļauj, vēsta "latloto.lv".

“Reiz dzirdēju, kā kāda laimētāja stāstīja: viņa prātā vizualizējusi, ko ar laimestu darīs - kam dāvinās daļu, ko iegādāsies. Atceros, ka nodomāju - kāpēc arī man tā nevarētu būt?” saka laimētāja. Pirms veiksmīgās dienas tieši nodomājusi, kā to tērētu, ja viņai loterijā izkristu liels laimests.

Tajā pašā laikā veiksminiece atzīst, ka laimestam nav bijusi gatava. Pārsteigums bijis milzīgs. “Vienmēr esmu mazliet skeptiski raudzījusies uz iespēju laimēt loterijā, tāpēc tagad ļoti grūti noticēt. Ilgi nevarēju saprast - kam teikt, kam nē. Draudzenei pavēstīju pirmajai. Pēc tam - dzīvesbiedram.”

Viņa arī stāsta, ka laimests nācis ar lielu atbildības sajūtu. “Bail, ka neiztērējas strauji. Gribas to izlietot pēc iespējas prātīgāk. Noteikti veidošu drošības spilvenu, taču šobrīd izskatās, ka iegādāsimies arī automašīnu, kā arī parūpēšos par veselību. Tā summa nav gigantiska. Ļoti priecājos, ka varēšu atļauties to, ko līdz šim nevarēju.” Viņa atzīst, ka kopš laimesta dzīve ir kļuvusi priecīgāka.

Veiksminiece stāsta, ka loterijas spēlē “pēc noskaņojuma - saprāta robežās un tā, lai neietekmē finanšu stāvokli. Spēlēju izklaidei, ar domu, ka varbūt kādreiz paveiksies”.

Svarīgākais