Dzimšanas dienā iegādātā loterijas biļete seniori padara ļoti bagātu

© unsplash.com

75 gadus vecā Donna Orborna no ASV nolēma izmēģināt veiksmi un sev uz pusapaļo dzimšanas dienu uzdāvināja loterijas biļeti. Sieviete bija pieņēmusi pareizo lēmumu, jo sev beigu beigās uzdāvināja vairākus miljonus dolāru, raksta "UPI".

Donna sev uz dzimšanas dienu nopirka "Monopoly Own It All" momentlorerijas biļeti. Sieviete cerēja, ka varētu kaut ko laimēt, bet neticēja kaut kam tik iespaidīgam.

Seniore momentloterijā ieguva piecus miljonus dolāru.

Kā izrādās, diena, kad viņa iegādājās loterijas biļeti, bijusi ļoti īpaši. Tā bija ne tikai viņa dzimšanas diena, bet arī tajā dienā viņa noslēdza vēža ārstēšanas kursu un bija vesela. Viņa bija plānojusi ar meitu doties apciemot radus, tomēr viss nenotika kā plānots. Izrādās, ka loterijas biļeti viņa iegādājusies nejaušības pēc. "Es biju lidostā ar savu meitu. Bijām ceļā, lai satiktu ģimeni Floridā, kad lidojums aizkavējās. Nu, tas aizkavējās tik daudzas reizes, ka es nolēmu doties mājās. Mana meita palika un aizlidoja uz Floridu. Ja es neizbrauktu no lidostas, es nekad nebūtu nopirkusi šo biļeti," atklāj veiksminiece.

Seniore min, ka bija šokā, kad ieraudzīja, ka ir ieguvusi lielo laimestu: "Es nespēju noticēt savām acīm." Donna esot gājusi atpakaļ uz veikalu, kur iegādājās loterijas biļeti, lai tā darbinieki pārbaudītu, vai tas nav joks vai krāpšana, jo laimests bija neticami liels, taču viss izrādījās kārtībā un Donna kļuva par miljonāri.

Svarīgākais