Kardioloģe nosauc vislabāko uzkodu sirds veselībai

© F64

Kardioloģe atklāja savu iecienītāko pēcpusdienas uzkodu, ko iesaka tiem, kas vēlas stiprināt savu sirdi.

Kardioloģe Sandja Balarama regulāri ēd uzpūsto popkornu, raksta "Parade".

"Šī uzkoda ir laba sirds veselībai, jo tajā ir daudz šķiedrvielu un maz kaloriju," viņa paskaidroja. Lai gan tiek uzskatīts, ka šķiedrvielas ir labvēlīgas zarnām, zinātniski pierādījumi liecina, ka šķiedrvielas ir svarīgas arī sirdij. Diēta ar augstu šķiedrvielu saturu ir saistīta ar mazāku sirds un asinsvadu slimību risku. Šķiedrvielas var palīdzēt samazināt sliktā holesterīna līmeni, kas palīdz samazināt sirds slimību risku.

Kā atzīmēja Balarama, popkornā ir maz kaloriju. Vienā tasē popkorna ir tikai 31 kalorija. Mazkaloriju uzkodas ir labas sirds veselībai, jo kalorijām bagātas uzkodas var izraisīt aptaukošanos, kas ir sirds slimību riska faktors.

Ir svarīgi atzīmēt, ka ne viss popkorns ir tik veselīgs kā uzpūstais popkorns. Daži popkorna veidi, īpaši mikroviļņu krāsnī pagatavojamais popkorns, satur daudz nātrija un piesātināto tauku, kas, ja tos lieto pārmērīgi, kaitē sirds veselībai.

Turklāt tā vietā, lai popkornam pievienotu sāli, pievienojiet sirdij veselīgas garšvielas un garšaugus, piemēram, kurkumu, ķiplokus, fenheli vai dilles.

Dzīvesstils

Bijusī Ukrainas TV galvenā redaktore Lelija Boravļeva savulaik bijusi populārā šova “Izmeklēšanu vada ekstrasensi” redaktore, kurā cilvēki ar ezotēriskām spējām mēģināja noskaidrot patiesību par kādu konkrētu notikumu. Tomēr ap šo raidījumu klīst diezgan daudz baumu. Daži ir patiesi pārliecināti, ka tā ir taisnība, bet citi, ka šovs ir iestudējums, vēsta Unian.net.