Komentāri: Cipule dalās ar svarīgu ziņu, ja strauji paaugstinās temperatūra

Tedis

Ļenočka atkal zosis dzen,es māmiņai glupa meita!!!

18.feb 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

18.feb 2022 Atbildēt
Inta

Idiots atkal klāt!

21.feb 2022 Atbildēt
mairita

kas skaitās pretdrudža zāles?

18.feb 2022 Atbildēt
Raitis Kalnins

Latvijas Balzams 40%

18.feb 2022 Atbildēt
Daina Medine atbilde Raitis Kalnins

45%!

18.feb 2022 Atbildēt
Guntars Brikis

Protams, jāzvana uz maksas tālruni, jo ģimenes ārstus pat dienām ilgi nevar sazvanīt. Kà atvērt slimības lapu? Slimojot ar jau populāro slimību, arī ārstēšanās veidus dabūju meklēt internetā, jo ģimenes ārste neko vairāk par paracetamolu nevarēja ieteikt. Bet pa TV tik kladzina par potēšanas. Varbūt vajadzēja kaut ko arī oar atveseļošanos palaist pārmaiņas pēc@

18.feb 2022 Atbildēt
Ironic Bee

Un kādas tad brīnumzāles Tu gribēji? Jau ne pirmo gadu dzīvojam ar Covid, un visu laiku par to stāsta un raksta, ka nekā vairāk kā simptomus mazinošu līdzekļu arī nav. Pie parasta vīrusa tak zini kā sev samazināt temp un aizliktu degunu? Tad ko vēl gribi?

20.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Cipuli Pavļuka vietā!

18.feb 2022 Atbildēt
Marite Pavlovica

no sērijas -stulbs un vēl stulbāks

19.feb 2022 Atbildēt

Komentēt