Komentāri: Dietoloģe atklāj, kādas ir vissliktākās brokastis

īpaši stulbs

Vot, tā..!

5.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Buraka, negaršo pankūkas, neēd tās! Bet nepis cilvēkiem smadzenes!

5.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Tad jau ēdu pareizi - ceptas olas, cepta cūkgaļa,marinēti gurķi.

5.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Zemnieku brokastis- vakardienas vārītie kartupeļi, no rīta sacepti ar žāvētu cūkas cauraudzīti un olām- tā ir klasika, tuva un mīļa katra latvieša māgai!

Bet katru rītu to tak neēdīsi?

Lūk, kāda vaina ir pankūkām ar gaļas pildījumu, sauktām par "komm morgen wieder"? Iepriekšējā dienā plānās pankūkas saceptas, pildījums ielikts, pankūkas smukiņi satītas. Un, no rīta, hujaks- uz pannas, lai uzkarst! Arī latviešu brokastis.

5.dec 2021 Atbildēt
Nah Pis atbilde Dzēsts lietotājs

Tad tāpēc īsts latvietis sākas no 100kg

5.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Nah Pis

Tas ir tikai normāli- latvieši ir īsti veči, mūsos ir vikingu mantojums, tādēļ arī svaram ir nozīme! Lai vējš no kātiem nenopūš un putenis nobīstas!

Jā jā.

5.dec 2021 Atbildēt
Rolands

Bet kā auzu pārslas kopā ar pievienotajām olbaltumvielām kuņģī uzvedīsies Neesmu dalītās ēšanas pilnīgs piekritējs, bet pasakiet man, nesaprašam, kā vienā kolbā vienlaicīgi var normālā režīmā(vajadzīgajā) VIENLAICĪGI notikt ķīmiskas reakcijas, kad viena reakcija prasa skābu vidi, otra tajā pat laikā prasa sārmainu? No saviem studiju gadiem atceros eksperimentus, kad uz dullo maisijām mēģenēs visu, kas pa rokai(analītiskā ķīmija). bija gadījumi, ka tādi brīnumi radās, ka mēģenes izmazgāt pat nebija vērts. Tad padomāsim, kas mūsu iekšās notiek, kad vienlaicīgi visa dažādā pārtika vispirms jāsašķeļ pa sastāvdaļām, tad jāveido jaunas vielas, un tas vis vienlaicīgi, vienā nelielā tilpuma vienībā. Domā, cilvēk domā, atbildi grūti atrast!

5.dec 2021 Atbildēt
Lidija Agloniete

Es nu nekā nesaprotu, kā mani senči laukos izdzīvoja bez auzu pārslu biezputras???!!! Es tak par tādam auzu pārslām uzzināju tikai kādos 16-18 gados. Ārprāts!!!

Un es tās neēdu vēl šobaltdien, tā, lūk, un vēl esmu dzīva!

5.dec 2021 Atbildēt
Māra Lorenca

Es tieši nevaru ieest putras, maizes no rīta kuņği grauž uz skābe nāk augšā.. kas būtu alternatīva maltīte?

5.dec 2021 Atbildēt
Jānis Ansbergs

Ja nāk augšā skābe, iedzer glāzi ūdens un nesteidzies ar brokastu ēšanu. Ieteikumi tipa "brokastis apēd pats, pusdienās dalies ar draugu, bet vakariņas atdod ienaidniekam" neder visiem. Varbūt vari iztikt bez brokastīm vispār? Ēst 2 x dienā, pie kam otro reizi ne azāk kā 4 stundas pirms iesi gulēt.

5.dec 2021 Atbildēt

Komentēt