Komentāri: Kādi varētu būt iemesli rindām pie "Lidl" teju mēnesi pēc atvēršanas?

Imants Vingolds

Vakar LIDL nopirku rokas putekļusūcēju ar 3 gadu garantiju par 49.99 EU, citos veikalos tāds modelis maksā ap 120 Eu. LIDL ir lietas par draudzīgu cenu, kādas citos veikalos nav, ja ir cena 2 X augstāka!

3.nov 2021 Atbildēt
Yohn Plunt

Kā tad! Ceri vien ka tas mēsls strādās ilgāk par pāris mēnešiem un uz to attiecas kaut 5 minūšu garantija. Es pat šeit UK esmu vienu otru lidlā pirktu izpatikti vienkārši izmetis ārā, jo viņi kategoriski atsakās to remontēt. Pieņemu, ka latvijā tu vēl vari iekulties lielās nepatikšanās, ja mēģināsi kunkstēt.

4.nov 2021 Atbildēt
Filips Līcis atbilde Yohn Plunt

...Nomierinies ar saviem spriedelējumiem ! Bāz savu sirdi kabatā ,jo es par to naudu nopirkšu vēlreiz pilnīgi jaunu ,i tad vēl paliks pāri 20.eiro ,,trešās reizes pirkumam ! ''

6.nov 2021 Atbildēt
Sensidija Kalniņa

Man arī ir lidla putekļu sūcējs.Dirt Devil. Netieku vaļā, jo neviens par velti neņem, vājās plūsmas dēļ. Pierādīt kaut ko grūti, tiklīdz no fričiem grib kaut ko līgumā atrunātu izkratīt, iestājas birokrātija

6.nov 2021 Atbildēt
Ilze Treiliha

Patiesībā šīs rindas ir zināms kauna traips mūsu valsts sejā...Tam, ka cilvēki ar savām algām nevar nedomājot iet un bezbēdīgi iepirkties RIMI un MAXIMA, ka tie ir spiesti meklēt zemākas cenas, lai izdzīvotu no algas līdz algai.

Un preces LIDL, protams, IR KVALITATĪVAS . Tie, kas gvelž par zemu kvalitāti, absolūti liekuļo. Vācieši nepieļaus, ka viņu veikalu ķēdē prece nav kvalitatīva. Arī A-Eiropas valstīs...Pastāv noteikti kvalitātes standarti, kuriem gluži vienkārši jābūt ievērotiem.

3.nov 2021 Atbildēt
Inta

Un Maxima reklamē zemās cenas, bet produktu veikalā nav.

4.nov 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Inta

Inta MAXIMA piens 39 centi,kefirs 59 centi un 70% Latvijas partika bet LIDL un tikai eiropas preces un nav nekas zemo cenu veikals un LIDL nekad nebus konkurents MAXIMA un RIMI.

4.nov 2021 Atbildēt
Margarita Zarska atbilde Marcis

Kurā veikalā ir tādas cenas? Bieži apmeklēju Maziņu bet neko tālredzīgi nemanīju 🤯

5.nov 2021 Atbildēt
Margarita Zarska

Piedod domāts Maximu

5.nov 2021 Atbildēt
Filips Līcis atbilde Marcis

...vai tu nosauci nocenoto preču cenas ...39.san .piens u.t.t.

Un nejauc visā iekšā ,,RIMI '' t.i. viens no visdārgākajiem veikaliem , kuram pat ,,Super Netto'' bija jānoēd lai varētu tirgot ar savām cenām.!

6.nov 2021 Atbildēt
Sensidija Kalniņa

Kādā amatā tu un/ vai tavi radi Lidlā strādā?

Lidla preces atbilst standartiem, ko paši vācieši izdomājuši, kā eu dibinātāj- un virzītājvalstij pieklājas. Visas parējās valstis šajā 21.gadsimta prūšu impērijā iemānītas vai vēl sliktāk - iebaidītas ar bubuļa Krievijas - palīdzību.

Vācijā ēdiens ir tik ārkārtīgi labs, ka vairums vācu ļaužu ir neparasti slaidi vai ekstrēmi resni, "bet pirmā lieta, ko viņi visi dars. iebraucot Rīgā, skriešana uz Lido metot drošu līkumu McDonaldam)

6.nov 2021 Atbildēt
Acidum

Šodien pārbaudīju- nekādi.

3.nov 2021 Atbildēt
Edzus Zvejnieks

Lai ietaupītu mēnesī 10-15 eiro un ietu stāvēt tai garās rindās? Ir 101 citi veidi , kā ietaupīt.

3.nov 2021 Atbildēt
Daiga Mauriņa

Jā neēst vispār.

5.nov 2021 Atbildēt
Modris Adijāns atbilde Daiga Mauriņa

Jā ,tas praktiski arī ir vienīgais variants😆

5.nov 2021 Atbildēt
Peteris Ozolins

Var protams piekrist, ka iepērkoties Lidl, var ietaupīt. Tiokai redzot to autoparku, kuri pie Lidla tusējas, rodas zināmas pārdomas par tiem trūcīgajiem un nabadzīgajiem, kuri tās rindas veido. Par preču kvalitāti varēs spriest vēlāk, lietošana parādīs. Arī sevi slavējošas firmas izstrādājumi reizēm izrādās izteikti nekvalitatīvi un ļoti ātri izmrtami lūžņos. Kas attiecas uz vāciešiem ,tad šajā valstī arī ir jau sen apguvuši blēdīšanos, haltūrēšanu un citus "labumus". Kaut vai dīzeļgeita vien. Bet tas ir tikai tas, kas parādijies atklātībā.

3.nov 2021 Atbildēt
Gunta Piešiņa

Var gan ļoti labi ietaupīt pat 40 ēro ja visu dara prātīgi.Ļoti laipna apkalpošana.Un atsaucīgi darbinieki.

3.nov 2021 Atbildēt
Janis Lapins

Rimi tāds pat putekļu sūcējs ar atlaidi maksā tieši tipat! Pats nopirku!

3.nov 2021 Atbildēt
Kristīne

Un vai tad Rimi ir latviešu veikals?;)

3.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Rindas ir tikai tādēļ, ka Lidl veikalu Latvijā ir par maz, šķiet tikai 15. Atvērs vairāk, tad jau būs kā Vācijā- pie kases maksimāli desmit cilvēku. Un vērs Lidl vēl veikalus.

Maximai un Rimi žopēns.

3.nov 2021 Atbildēt
Marcis

Rindas ir tikai LIDL reklamas un liekas atlaides, un no 7 novembra tas viss vairs nebus,,

4.nov 2021 Atbildēt
Filips Līcis

Precīzi ! Kā ar āmuru naglai pa galvu !

6.nov 2021 Atbildēt
Raivo

Pagaidām Lidl pieredze ir tikai Vācijā. Lietas tiešām lētāk kā Latvijā. Pat 2x lētākas. Es uz Lidl kaut kad iešu tikai lai nopirktu kādu kvalitatīvu pārtiku, piemēram gaļas izstrādājumus. Tas, ka Latvijā pārtika ir kvalitatīva, tas ir mīts. Tie paši gaļas izstrādājumi ir vienkārši nebaudāmi. Sāļi un negaršīgi. Cīsiņi un sardeles vārot plīst un savērpjas. Latvijā valda principss, kaut ko nogriezt mazāk, trauciņos iepildīt mazāk, ražot pilnīgi jeb ko lai tik kāds pērk un iet bizness. Brīžam rodas jautājums kāpēc vispār tādu pārtikas produktu ražo un vai paši ražotāji pirms tirgošanas maz to ir pagaršojuši.

3.nov 2021 Atbildēt
Modris Adijāns

Lidl nav tā īstākā vieta kur pirkt gaļas produktus.Daudzās pilsētās ir mazāki veikali kur gaļa ir kvalifatīvāka un tirgū gaļa ir kvalitatīvāka.

5.nov 2021 Atbildēt
valdannen

Deutschland Deutschland ūber alles ūber alles in der Welt...

3.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Man patīk zig-zag Lidl rindas. Tur stāvot, var iepazīties ar agrāk neredzētiem cilvēkiem, apmainīties viedokļiem, jaunākajām anekdotēm, var izsmieties par Kariņu un Pavļutu un Levitu, var diskutēt un pat vienoties kopējai dziesmai. Laiks paiet nemanot, kas rezultātā vainagojas ar pilniem iepirkuma ratiem un ievērojamu finanšu līdzekļu ietaupījumu.

4.nov 2021 Atbildēt
Modris Adijāns

Un noķert covid ar tur var.

5.nov 2021 Atbildēt
Filips Līcis atbilde Modris Adijāns

...vai jau noķēri ,ja tā vari apgalvot !

6.nov 2021 Atbildēt
Ināra Pūliņa

Esmu priecīga, ka Latvijā veidojas Lidl veikalu ķēde, tikai tāpēc, ka ir iespēja iegādāties vācu sadzīves ķīmiju, jo citos Latvijas veikalos ir no Poļu bāzēm pārpakotā produkcija. Diemžēl, no Poļu bāzēm nākušai sadzīves ķīmijai ir sliktāka kvalitāte.

4.nov 2021 Atbildēt
Margarita Zarska

Ar poļu ķīmiju visi veikali pilni🤩

5.nov 2021 Atbildēt
Anita Grīnberga

Esmu jau 3 reizes bijusi LIDL veikalā Mežciemā! Otrdien iestājos rindā, kad pirms manis bija 42 cilvēku. Stāvēju 20 minūtes, un nekā šausminoša- svaigā gaisā, ar distanci viens no otra. Rindu jau veido iepirkšanās ratiņu skaits pie veikala- pircējs iznāk, viņa vietā iet nākamais. Arī pie Maximas veikaliem mēdz būt līdz 10 cilvēku rindā...

4.nov 2021 Atbildēt
Māris Stabiņš

Valmierā šodien 3 stundas rindā.

6.nov 2021 Atbildēt
Aldis Krontals

nu paskatījos tur ripzāģi...tas pats Ķīnas draņķis, tik drusku lētāk

4.nov 2021 Atbildēt
Filips Līcis

...vai tev kāds lauž rokas uz muguras un pavēl pirkt ?

6.nov 2021 Atbildēt
Aigars Toms

Iemesls kāpēc cilvēki dodas uz lidl ir vienkāršs. Tauta dzīvo uz nabadzības sliekšņa. Valdība ar katru dienu dzen postā Latvijas iedzīvotājus, kamēr paši pelna lielas naudas krīzes laikā. Nodokļi ir nepamatoti lieli, strādājošiem ir jāuztur valsts aparāts ar tūkstošiem kabinetos sēdošiem klerkiem!!!! Un kur tad mums iepirkties.... Dārgajos veikalos!?????

4.nov 2021 Atbildēt
Marcis

Latvijas tauta nav nabagi un LIDL nav nekads letais veikals

4.nov 2021 Atbildēt
Ginta Eisaka

Pilnībā piekrītu!

Latvijā ir daudz cilvēku, kuri dzīvo ar ļoti nelieliem līdzekļiem, un kāpēc gan neietaupīt? Jā, jāpastāv rindā, bet ja jau tādas rindas veidojas, tas liecina, ka ir pieprasījums pēc šī veikala precēm.

4.nov 2021 Atbildēt
Filips Līcis atbilde Marcis

vai tevi kāds dzen tur iepirkties ? Ja nē , tad aizveries ! Tie kas iepērkās paši zinās ,tev padomu neprasot !

6.nov 2021 Atbildēt
Ginta Eisaka

Pati divas reizes biju Lidlā, pirmo reizi devos tīri intereses pēc, bet pēc tam braucu iepirkties jau nopietnāk.

Ir lietas, kuras man patīk tieši no šī veikala, bet ir protams produkti, kuri pavisam neatbilst tam, ko gribētos.

Teiksim pupiņu kafiju nopirku, un izmetu, jo patiešām nebija dzerama.

Varu dāmām ieteikt Lidlā nopērkamos "Cien" sērijas sejas krēmus, kuri nebūt nav sliktāki par dažu labu dārgā gala krēmu.

4.nov 2021 Atbildēt
josh

Starp citu, Vācijas Stiftung Warentest (tāds patērētājiem veltīts izdevums, kas zinātniski metodoloģiski testē preces) reiz krēmu pētijumā atzina, ka vislētākais (Cien) bija vislabākais, bet visdārgākais (La Mer) bija vissliktākais. Es reāli sasmējos, kad to redzēju.

6.nov 2021 Atbildēt
Kaspars Gruntins

Iemesls ir tāds, ka veikaos ir ierobežota kvadratūra uz vienu cilvēku, tāpēc nākas stāvēt garajās rindās, un tā tas šobrīd ir pie visiem veikaliem.

5.nov 2021 Atbildēt
Modris Adijāns

Jā tā tas ir jo pie kasēm nav problēmu nav rinda.

5.nov 2021 Atbildēt

Komentēt