medus ir tīra inde,bet ,ja to atšķaida ar kovida vakcīnu kā kokteili ,tad iegūst nemirstības eliksīru un Brahmas buļļa spējas.
😅😅😅😅😅👍👍👍👍👍👍
es medu ēdu ,bet pļūka nerauj,bet te raksta ,ka izraisot cauro eju
Ko tik neizdomā!
Tas nav nekas jauns. Sen zināms, ka medu nevajag karsēt. Tāpat, ka lielveikalos nopērkamais medus visai nosacīti ir medus.
Interesanti, ka šī inde, kas rodas medu karsējot, lielos daudzumos satur coca-cola.
Kaut kāda Anna no Instagram! Pārliecinoša eksperte!
Ko var dirst visādiботаники
Kāpēc tiek ievietots maldinošs nepārbaudīts saturs- 1.Indīgu dabūsi tikai tad ja tupa cepsi uz pannas kamēr melns paliek, nevis kā te iedomājas ka ieliekot verdošā ūdenī 2. Medu var droši likt pie karstas tējas un tas nezaudē savas īpašības. ( To tev pateiks jebkurš cilvēks kas ir mācījies par biškopību) . Tā tās leģendas klīst pa internetu- viena tante teica un visi gudri atkārto.
Cik augstā temperatūrā medus paliek indīgs? Vai karstā tējā to nedrīkst likt?
Pie 100.gr. pēc Celsija skalas.
Par indīgumu nezinu, man ir grūti iedomāties, cik simtos grādu tas varētu būt. Bet ir lasīts, ka vērtīgās īpašības zaudē aptuveni 60 grādos. Tā ka pie tējas jāliek klāt tādā temperatūrā, kādā tēju (vai pienu, vai ūdeni) jau var iedzert. Nevajag apliet ar verdošu ūdeni. Nekas slikts nebūs, bet nekāda labuma arī ne.