Komentāri: Uztura speciāliste atklāj satraucošu faktu par medu

īpaši stulbs

Cik augstā temperatūrā medus paliek indīgs? Vai karstā tējā to nedrīkst likt?

17.okt 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Pie 100.gr. pēc Celsija skalas.

17.okt 2021 Atbildēt
josh

Par indīgumu nezinu, man ir grūti iedomāties, cik simtos grādu tas varētu būt. Bet ir lasīts, ka vērtīgās īpašības zaudē aptuveni 60 grādos. Tā ka pie tējas jāliek klāt tādā temperatūrā, kādā tēju (vai pienu, vai ūdeni) jau var iedzert. Nevajag apliet ar verdošu ūdeni. Nekas slikts nebūs, bet nekāda labuma arī ne.

22.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

medus ir tīra inde,bet ,ja to atšķaida ar kovida vakcīnu kā kokteili ,tad iegūst nemirstības eliksīru un Brahmas buļļa spējas.

17.okt 2021 Atbildēt
Raimo Zu

😅😅😅😅😅👍👍👍👍👍👍

18.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

es medu ēdu ,bet pļūka nerauj,bet te raksta ,ka izraisot cauro eju

17.okt 2021 Atbildēt
Kitija Kitija

Ko tik neizdomā!

18.okt 2021 Atbildēt
Ausma Cimdina

Tas nav nekas jauns. Sen zināms, ka medu nevajag karsēt. Tāpat, ka lielveikalos nopērkamais medus visai nosacīti ir medus.

18.okt 2021 Atbildēt
Aigars Alksnis

Interesanti, ka šī inde, kas rodas medu karsējot, lielos daudzumos satur coca-cola.

18.okt 2021 Atbildēt
Ineta Plince

Kaut kāda Anna no Instagram! Pārliecinoša eksperte!

18.okt 2021 Atbildēt
Niks Čiks

Ko var dirst visādiботаники

19.okt 2021 Atbildēt
Bruno Blaune

Kāpēc tiek ievietots maldinošs nepārbaudīts saturs- 1.Indīgu dabūsi tikai tad ja tupa cepsi uz pannas kamēr melns paliek, nevis kā te iedomājas ka ieliekot verdošā ūdenī 2. Medu var droši likt pie karstas tējas un tas nezaudē savas īpašības. ( To tev pateiks jebkurš cilvēks kas ir mācījies par biškopību) . Tā tās leģendas klīst pa internetu- viena tante teica un visi gudri atkārto.

26.dec 2021 Atbildēt

Komentēt