Komentāri: Andrejs Ērglis atklāj 4 svarīgus skaitļus, kas ikvienam jāzina par savu veselību

īpaši stulbs

Bļin... :(

10.okt 2021 Atbildēt
Jānis Jansons

Tas labi,ka pats zin savu dzīves garumu!Neko jaunu viņš nepateica,ko nezinātu parasti ļautiņi.

10.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

"Ir jāēd trīsreiz mazāk". Labi, tas skaidrs. Bet kur sākas tas atskaites punkts?

Kā piemērs- viens resns cūka, ietilpst svara kategorijā 200+, turpretī mazas meitenes, anorektiķes svars ir 40 kg un mazāk. Kuram no viņiem ir jāēd trīsreiz mazāk?

10.okt 2021 Atbildēt
Iveta Lochmele

ha ha ha, man patik pedejais teikums, ja tev nav sis idealas proporcijas, tad uzreiz jakeras klat sevis nozaalosanai!?!? Rijiet tabletes, jo arstiem un farmaceitiem nekad nepietiks naudas ,vienmer vajadzes vel un vel.Un vienmer atradis kadu nisu kur kaut kas ar jums nav kartiba lai varetu kiesmeret dzivi saisinosas drapes.

10.okt 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Nu, varētu teikt, ka normā iekļaujos arī bez tabletēm.

10.okt 2021 Atbildēt
Pilnmeness

Tās statīnu zāles, kas šobrīd masveidā tiek izrakstītas holesterīna līmeņa mazināšanai, nekam neder - šausmīgi sačakarē pašsajūtu dažu dienu laikā pēc to lietošanas, un neviens no ārstiem nepabrīdina, ka paralēli tām ir jālieto kuenzīma Q10 preparāti (iespējams tāpēc, ka šie nav recepšu medikamenti, uz kuriem farmācijas industrijai kopā ar ja ne aklo, tad tuvredzīgo, ko var tulkot arī kā virspusēja un pavirša darba cienītāju vārdā Valsts zāļu aģentūra "uzvārīties"). Atbildes meklējiet retoriskajā jautājumā, kas nu jau gadiem tiek muļļāts, bet ir neatrisināts - kāpēc Latvijā daudzām no rezepšu medikamentiem cenas vairākkārt pārsniedz kaimiņvastīs esošās, par Eiropu nemaz nerunājot. Stulbākā no atbildēm būtu: laikam jau esam banānu noietu valsts, kam var piekabināt par dārgāku cenu jau visu pārējo klāt.

10.okt 2021 Atbildēt
Pilnmeness

P.S. tā kā ne retums tas liek domāt, ka problēmas ir vairāk kā risinājumu, kopumā ņemot ar tiem sekojošajiem sarežģījumiem

10.okt 2021 Atbildēt
Pilnmeness

Tas, kas man liek šaubīties par mūsu ārstu, kas specializējušies kādā konkrētā jomā, profesionalitāti un godaprātu, ir tas, ka šamējie, tāds priekšstats rodas, domā tā - galvenais, lai no tās vienas problēmas tiek vaļā, bet kas skar jau kādu citu orgānu darbību, tad lai ar to nodarbojas citi specializācijas profiņi. Vārdu sakot, lai galva pēc tam sāp jau citiem..

10.okt 2021 Atbildēt
Dainis Batraks

Nu talants

10.okt 2021 Atbildēt
samanthaarrettfh

Free Rubox Free Rubox Free Rubox Free Rubox Free Rubox Free Rubox Free Rubox Free Rubox

11.okt 2021 Atbildēt

Komentēt