Komentāri: Šics atbild, vai ģimenes ārsts var nepieņemt nevakcinētu pacientu

Jānis Jaudzems

kas īsti šis Šics un ko Viņš pasniedz?

26.aug 2021 Atbildēt
Elīza

Arī apgūst kovid naudu. Ārsti saņem par šo pārspīlēto teātri vēl vienu algu klāt līdz septembrim piemaksās, tāpēc daudzi lojāli klusē. Ko tad nedeva ģimenes ārstiem vakcinēt pret covid, jo katrs tak zin savu pacientu un viņa kaites? Baidījās, ka liela daļa tiktu atrunāti! Kā var vakcīnēt ar eksperimentālu vakcīnu, neveocot pirms tam nekādas analizes utt?

27.aug 2021 Atbildēt
Iveta Norko atbilde Elīza

Redzu, ka Jums nav nekāda sakara ar medicīnā, beidziet rakstīt absolūtas mułkības!

28.aug 2021 Atbildēt
Jānis Jaudzems

kurš šo tipu zin, ziņojiet!

26.aug 2021 Atbildēt
Kоments

Ja ir slims, vai inficejies, tad pēc tāda pacienta, jau vajag taisīt pilnu dezinfekciju un ārstam arī jāiet izolācijā.. Tā var sanākt, bet vai tā būs, ej nu sazini.. Var gan tāds covidslimnieks tiešām atnākt pie ārsta un sākt prasīt zāles, vai slimības lapu, Visi jau nav smagi slimnieki un nekrīt no kājām zemē..

26.aug 2021 Atbildēt
Arturs Prieditis

Vēl viens nelietis! Koronavīrusa pandēmijas sakarā vislielākie nelieši, vislielākie noziedznieki, vislielākie tautas bendes ir ārsti un medicīnas zinātņu pārstāvji. Politiķu vaina ir milzīga. Taču vislielākā vaina gulstas uz ārstiem, zinātniskajiem līdzstrādniekiem, izglītības iestāžu akadēmisko personālu. Politiķi var nebūt kompetenti imunoloģijā, virusoloģijā, epidemioloģijā. Politiķi var nezināt, ko zina katrs indivīds ar medicīnisko izglītību. Un, lūk, viņi zina, ka atbilstoši imunoloģijas pamatlikumam cilvēkus nedrīkst vakcinēt infekcijas slimības uzliesmojuma laikā. Imunoloģijā ir tāds pamatlikums! Bet kas notiek Latvijā un citur! Vakcinācija notiek slimības uzliesmojuma laikā, pārkāpjot imunoloģijas pamatlikumu! Tas ir šausmīgi! Katrs ārsts taču acīmredzot zina par šo pamatlikumu! Kā nav kauna klusēt par to! Kas notiek ar ārstiem, ja viņi ir spējīgi klusēt par tādu noziegumu. Vakcinācija slimības uzliesmojuma laikā ir milzīgs noziegums. Vakcinācija, piemēram, pret gripu taču vienmēr ir notikusi pirms gripas uzsliesmojuma! Ārsti un medicīnas zinatņu pārstāvji ir nonākuši melu un nelietības bedrē; viņi ir koronavīrusa pandēmijas sakarā vislielākie nelieši, vislielākie noziedznieki, vislielākie tautas bendes. Politiķu noziegums ir tas, ka neuzklausīja medicīnas speciālistus un pieļāva viņu zemisko klusēšanu par imunoloģijas pamatlikumu.

26.aug 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Kādreiz, pildot darba pienākumus, bija nepieciešamība vakcinēties pret ērču encefalītu, taču to darīja pirms ērču aktivizēšanās t.i. ziemā, bet ne jau pavasarī vai vasarā.

26.aug 2021 Atbildēt
Lina Senere

Tieši tā. Un kur vēl šitas pasakas - "vakcinējoties tu pasarga apkārtējos" "vakcinētie vīrusu nepārnesa" un parējas glupības 😠. Brīnos par tik daudzu cilvēku (par medikiem vispār nav ko teikt) elementāru med.zināšanu neesamību

27.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Lina Senere

Pareizi ir, tikai tās ir maksas potes.

27.aug 2021 Atbildēt
Iveta Norko

🙈🙈🙈!!!

28.aug 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Ar demagoģijas palīdzību ir iespējams pamatot daudz lielākas nejēdzības, pat nepūlēšos oponēt Šicam. Piemēram, es nesmēķēju tāpēc, ka man pietrūkst gribasspēka bojāt sev veselību vai otrādi.

26.aug 2021 Atbildēt
Anita

Interesanti sanāk, ka nu es, cilvēks, kas pie ģimenes ārsta eju labi ja reizi gadā, un arī tikai tāpēc, ka man vajag, sasodītu recepti, manai labi zināmai hroniskai kaitei, tagad tikšu uzskatīta par persona non grata, jo, būdama visādi citādi pie labas veselības, negribu pakļaut sevi nezināmiem big farmas eksperimentiem! Tad ļaujiet man manus medikamentus nopirkt bez receptes, un es neapdraudēšu nabaga ģimenes ārstu, kura dižais izglītības un kompetences līmenis, ne reizi vien, manus ģimenes locekļus būtu novedis kapā, ja es paļautos tikai uz viņa viedokli.

26.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Tagad lai dabūtu recepti, piezvani ģ. ārstam un recepte jau būs aptiekā, tikai pasi vajag, ierodoties pēc zālēm. Ļoti ērti.

27.aug 2021 Atbildēt
Alexandra

Un kápéc "staigájodie vírusi " bútu jápienem ? It ípasi med. iestádé , kur uzturas daudzi ar veselíbas problémám ? Neesi vakcinéjies , paliec aiz durvím !

27.aug 2021 Atbildēt
Arita Rudzite

Kāpēc nevakcinēts cilvēks automātiski tiek definēts kā slims. ? Tas vot ir šī visa absurdākais aspekts,ka nevakcinēta persona skaitās slima. Tas nekas,ka visticamāk veselāka par vairumu brēcēju.

27.aug 2021 Atbildēt
Elīza

Tu ar bronhītu, tad arī netiksi uz rentgenu ar visu savu sertifikātu, jo baidās un jo vakcinēts arī pārnesā. Saucas palučo fašost granatu!

27.aug 2021 Atbildēt
Gunta Skuja

100% piekritu. kau gan sics ir laga zens, tikai visu muzu bijis vadosos amatos dzivu slimnieku maz redzejis.

27.aug 2021 Atbildēt
Roberts

Shuja Gunta

29.aug 2021 Atbildēt
Diana Umbraško

Nejēdzīgi. Ārsts ir izvēlējies šo profesiju, lai sniegtu palīdzību saslimušajiem. Ja tagad pie ārsta varēs iet tikai vakcinētie, tad ļoti var pasliktināties daudzu nevakcinēto kaites, laikus nesaņemot palīdzību. Ja jau valstij rūp cilvēku veselība ir jārūpējas par visu iedzīvotāju ārstēšanu. Un vai šie ārsti nebaidīsies no potēta slimnieka, kas būs covid pozitīvs? Ja jau tā bail no slimniekiem, tad jāmaina profesija. Ja grūti izvēdināt kabinetu, jādodas pensijā.

27.aug 2021 Atbildēt
Vita Mežaleone

Savādas rūpes par tautu....vai ne.

27.aug 2021 Atbildēt
Ulrika Krūmiņa

Un tādu viedokli pauž mediķis Latvijā! Tā jau ir katastrofa.

27.aug 2021 Atbildēt
Vita Mežaleone

Medicīna sāk kļūt par biznesu

27.aug 2021 Atbildēt
Gunita Afanasjeva

Atkal ģenocīds pret tautu,savējos neārstēs ,bet dēgļu varzu uz robežas gan laipni apkalpo ,pieņem slimnīcās ,ārstē.Nesaprotu tikai vienu,kāpēc tos salašņas,ja jau laiž pāri robežai ,epidemoloģiskās krīzes apstākļos nevakcinē. un kāpēc vispār ielaiž valstī,Apsurds,ja viens bēglis saslimst tad humānu apstākļu dēļ ielaiž veselu ģimeni.Kur šai valsts valdībā tad ir tā epidemoloģiskā drošība,nu jā tikai pret saviem iedzīvotājiem ir vērsti visi šie ierobežojumi,pret salašņu bēgļiem lielas rūpes.Pretīgi.

27.aug 2021 Atbildēt
Gunita Afanasjeva

Uz salašņām bēglļiem gan tas neattiecas,tiem nepastāv epidemoloģiskā drošība ne vakcīnu sertifikāti,laiž tik iekša un ārstē,turklāt,ja viens salašņa saslimst,veselu ģimeni laiž ieksā.Ģenocīds pastāv šai valstī tikai pret savu tautu.

27.aug 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Kad ieraugu es ārstu Šicu,

Tūlīt sagribas man picu.

27.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Kad ieraugu es picu, Gribas piekaut ārstu Šicu.

27.aug 2021 Atbildēt
Kaspers Kasperskijs

Es gribēšu redzēt viņa sejas izteiksmi, kad tiks tiesāts par šādu rīcību

27.aug 2021 Atbildēt
Lietussargs

Paldies Dievam, man normāla ģ.ā, šitā neizpildās, kaut arī es vakcinēta. Bērni jau arī var būt slimi (jaunāki par 12), tad tos nepieņems vai kā? Un ja cilvēks atnāk ar kādu citu lipīgu slimību, kuras simptomus nezina, tos arī nepieņems. Ja cilvēku sakodis traks dzīvnieks, ārsts arī var ciest, arī nepieņems?

27.aug 2021 Atbildēt
Kārlis

Tieši potēts pacients var būt bez simptomiem un pārnēsāt vīrusu un ir daudz kārt bīstamāks izplatībai!

27.aug 2021 Atbildēt
Melānija

Tas ir pilnīgi saprotams,jo ārsts jau arī ir tikai cilvēks,

27.aug 2021 Atbildēt
Solveiga Stafecka

Tu vispār saproti, ko runā? Mans ģimenes ārsts izslimoja 2x covid un es 1x, es jau tā neapmeklēju šī pārspīlētā vīrusa dēļ ārstus, kaut vajadzētu un tad vēl atļaujas ņirgāties par nevakcinētajiem! Esmu dzirdējusi par smagām sekām pēc vakcīnas no tiešiem cilvēkiem un, ja man nav garantijas par sekām, taa nenozīmē, ka es neticu gadiem pārbaudītiem medicīnas piedāvājumiem!

27.aug 2021 Atbildēt
Rita Mieze

Paranoja pieneņgalvai....

27.aug 2021 Atbildēt
acdfe

Tā saucamais ,,arsts'' ir jāpadzen ar sūdainu koku

27.aug 2021 Atbildēt

Komentēt