Tas nav joks! Putina vizītes mērķis Mongolijā bijusi tikšanās ar šamaņiem

© Depositphotos

Vladimirs Putins apmeklēja Mongoliju, lai tiktos ar šamaņiem. Par to "Der Spiegel" slejā raksta krievu žurnālists Mihails Zigars.

Pēc Zigara sarunu biedru domām, tikšanās ar šamaņiem varētu būt galvenais Putina negaidītās vizītes mērķis, par kuru tika paziņots tikai trīs dienas pirms viņa pirmās vizītes Mongolijā pēdējo piecu gadu laikā.

Versiju par Putina braucienu pie šamaņiem apspriež Kremlim tuvi avoti.

Mongolija un Tuva, kur Putins viesojās dienu iepriekš, tiek uzskatītas par pasaules varenāko šamaņu dzimteni, un Krievijas diktatoram jau daudzus gadus ir bijusi īpaša attieksme pret mistiku.

Kā raksta Zigars, atsaucoties uz Kremļa avotu, pirms pilna mēroga iebrukuma Ukrainā Putins konsultējies arī ar dažādiem šamaņiem, un visi mistiķi prognozēja Krievijas uzvaru.

Mediji ziņo, ka Putins jau sen pazīstams ar savu īpašo attieksmi pret mistiku. Mediji rakstīja, ka Kremļa diktators un bijušais Krievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu ir iecienījuši šamaņu rituālus. Pētnieciskie žurnālisti apgalvo, ka Putins pat veic organisma atjaunošanas procedūras, izmantojot netradicionālas metodes. Jo īpaši viņš iecienījis vannas ar ūdeni no briežu ragu ekstrakta.

Dīvaini

Kāds vīrietis un viņa dēls atrada videokaseti ceļa malā netālu no Stoktonas Kalifornijā. Viņi nolēma paskatīties kaseti, nezinot, kas tajā ir. Bet tas, ko viņi ieraudzīja, bija šokējoši kadri, kas lika viņiem nosūtīt to televīzijas šovam "Unsolved Mysteries".

Svarīgākais