FOTO: Miljardieris, parādot, ar kādu zemūdeni plāno izpētīt "Titāniku", tiek smagi izsmiets soctīklos

© unsplash.com

Amerikāņu uzņēmējs, miljardieris Lerijs Konors vēlas savām acīm ieraudzīt nogrimušā kuģa "Titāniks" vraku. Tā kā viņa finanses ļauj tērēties, miljardieris nolēmis uzbūvēt pats savu zemūdeni, lai aplūkot slavenā kuģa vraku, raksta "Daily Star".

Zemūdenes izveide izmaksās aptuveni 20 miljonus dolāru.

Lerijs ir ļoti lepns par savu ieceri un pavisam nesen publiski dalījās ar attēlu, kā izskatīsies viņa zemūdene.

Miljardieris, visticamāk, cerēja, ka cilvēki apbrīnos viņa izraudzīto zemūdenes dizainu, taču notika pretējais. Viņa zemūdene kļuva par apmiekla objektu mikroblogošanas vietnē "X".

"X" lietotāji bija pārsteigti par redzēto un nespēja valdīt emocijas komentāru sadaļā. Daudzi izsmēja, ka Lerija zemūdene atgādina kafijas automātu vai skavotāju, nevis transportlīdzekli, ar kuru doties izpētīt okeānu.

"Dodos uz Titāniku manā kafijas automātā," ironizē kāds vietnes lietotājs.

Kāds cits jokoja: "Vai viņš saskavos kuģi kopā?"

Lerijs par plāniem doties izpētīt kuģa vraku paziņoja gadu pēc traģiskās "OceanGate" ekspedīcijas, kuras laikā, zemūdens transportlīdzeklim eksplodējot, gāja bojā pieci cilvēki. Miljardieris Lerijs paudis, ka vēlas izpētīt "Titāniku", lai parādītu citiem, cik brīnumains ir okeāns. "Es vēlos parādīt cilvēkiem visā pasaulē, ka, lai gan okeāns ir ārkārtīgi spēcīgs, tas var būt brīnišķīgs un patīkams, un tas var patiešām mainīt dzīvi, ja to darāt pareizi."

Svarīgākais