Sieviete pieļauj smagu kļūdu un spiesta bijušajam vīram atdot iegūto loterijas laimestu

© unsplash.com

Denīze uzvarēja loterijā un laimēja 1,3 miljonus ASV dolārus. Tieši tajā brīdī viņa nolēma, ka ir pienācis laiks šķirt savu 25 gadus ilgo laulību. Sieviete vēlējās paturēt viena iegūto laimestu, tomēr viss beidzās ne tā, kā viņa gribēja un cerēja, raksta "Daily Star".

Denīze vien 11 dienas pēc laimesta iegūšanas iesniedza laulības šķiršanas prasību.

Viņa ar vīru Tomasu bija precēti 25 gadus. Tomass bija neizpratnē par sievas rīcību, bet laulība tika šķirta. Tas viss notika 1996. gadā.

Vairākus gadus pēc šķiršanās Tomass nejauši uzzināja iemeslu, kāpēc sieva tik pēkšņi nolēma, ka abiem ir pienācis laiks iet katram savu ceļu. Viņš kļūdas pēc savā jaunajā adresē saņēma bijušajai sievai adresētu vēstuli, kurā bija minēta informācija par viņas laimestu.

Denīze vīram neko nebija teikusi par loterijas laimestu, tāpēc viņš bija pārsteigts un beizot apjauta, kāds bija iemesls, kāpēc sieva vēlējās tik steidzīgi šķirties.

Tomass par Denīzes bagātību uzzināja vien astoņus gadus pēc šķiršanās, taču viņš bija apņēmības pilns panākt taisnību un iegūt arī savu daļu no lielā laimesta, kā nekā Denīze to bija ieguvusi, kad vēl viņi bija precējušies.

Tomass vērsās tiesā pret bijušo sievu.

Uz tiesas jautājumu, kāpēc Denīze tik drīz pēc laimesta saņemšanas iesniedza šķiršanās pieteikumu, viņa atbildēja, ka jau vairākus gadus par to domāja un tikai tad saņēmās to izdarīt.

Tiesai uzklausot abu pušu liecības, tika nolemts, ka Denīzei ir jāsamaksā bijušajam vīram kompensācija 66 800 dolāru vērtībā, kas principā bija viss atlikušais laimests, kas vēl nebija iztērēts.

Denīzes advokāte Konolija Oilere sacīja, ka viņa, iespējams, būtu varējusi paturēt sev laimestu, ja būtu bijusi godīga pret tiesu un bijušo vīru.