VIDEO: Sieviete inscenē nelaimes gadījumu veikalā un cenšas pieprasīt milzu kompensāciju

© unsplash.com

Terēza Bērza uz veikalu devās ar, viņasprāt, izcilu plānu. Sieviete bija izplānojusi incenēt nelaimes gadījumu, lai iegūtu tūkstošiem lielu kompensāciju, raksta "The Sun".

Terēza ieradās pilsētas Peitonas veikalā "The Food Warehouse".

Viņai šķita, ka viņas plāns ir izcils.

Veikala pārstāvji min, ka šis ir ārkārtējs gadījums, nekas tāds iepriekš nav noticis.

Novērošanu kameru ierakstos redzams, ka sirmgalve ieiet veikalā un pastaigājas pa tā ejām. Viņa izmanīgi izvairās no citu pircēju un darbinieku redzesloka. Viņa iet un it kā aizķeras, un nokrīt zemē.

Viņa bija teikusi, ka ir iekļuvusi negadījumā pēc tam, kad “viņas pēda ieķērās maisa rokturī”, kas bija atstāts zemē.

Pēc notikušā kritena sieviete mēģināja iesniegt prasību pret veikalu ķēdi "Iceland Foods" par miesas bojājumu nodarīšanu. Sieviete ar tiesas palīdzību mēģināja piedzīt no veikala 10 000 britu mārciņu lielu kompensāciju par labā ceļgala un kreisās rokas savainojumiem. Tomēr, nākot gaismā novērošanas kameru ierakstiem, krāpnieces ideja cieta fiasko.

Pēc mēģinājuma iegūt savā īpašumā milzu kompensāciju sirmgalve tik tikko izvairījas no gadiem ilga cietumsoda. Tagad viņai nāksies samaksāt vairāk nekā 17 000 britu mārciņu lielus tiesas izdevumus, pavadīt četras nedēļas aiz restēm, kā arī viņai noteikts 12 mēnešu nosacīts cietumsods.

@walesonline CCTV shows the moment a shopper staged a fake accident in Iceland to try and claim thousands of pounds in compensation. Teresa Birch was captured on camera slowly lying on the ground out of the sight of staff and other shoppers. She then tried to make a personal injury claim for £10,000 - but the fraudster's plans backfired once the CCTV came to light. #cctv #funny #funnyvideos #Iceland #compensation ♬ Funny video "Carmen Prelude" Arranging weakness(836530) - yo suzuki(akisai)

Incidents notika pērn 2. janvārī, taču vien tagad publiskoti kadri no notikuma vietas un paziņots tiesas spriedums.

Svarīgākais