Sieviete šokā par kādas teātra apmeklētājas rīcību izrādes laikā

© Depositphotos

Ierasts, ka pirms tātra izrādēm, kino seansiem skatītājiem tiek lūgts izslēgts savas viedierīces, nefilmēt un nefotogrāfēt. Tā teikt, lai visi varētu baudīt pasākumu. Taču....kā allaž ir izņēmumi, kuriem šķiet, ka elementārās pieklājības normas noteikti nav jāieviero tieši viņiem.

"Vakar teātrī piedzīvoju jaunu līmeni. Blakus sēdošā sieviete izrādes laikā telefonā ieslēdza zoom lekciju. Labi, ka vismaz austiņas ielika," vietnē "X" raksta Baiba.

Viņa piebilst, ka tas notika izrādes "Bezkaunīgais vecis" laikā. "Veltīju iznīcinošu skatienu. Telefonu iemeta somā, bet turpināja klausīties zoom," tā Baiba.

Maija: Viņa varbūt no Kultūras ministrijas atnākusi izrādi “pārbaudīt”.

Liesma: Kāda jēga iet uz teātri, ja klausies zoom, nevis aktierus.

EG: "Forums Līdere". Cilvēki uzstājas. Latvijas sievietes nāk kad grib, iet kad grib, sarunājas balsī. Nav spiesta lieta ko apmeklēt, bet cienīt to, kurš uzstājās gan.

Agija: Man bija draudzene, kuru paaicināju līdzi uz koncertu. Visu laiku viņa bakstīja telefonu un rakstīja ziņas iepazīšanās portālā. Izrādās zīlniece esot teikusi, ka viņai obligāti konkrētā laikā jāraksta tam džekam, ja grib ar viņu izveidot attiecības. Vairs neesam draudzenes...

Agnese: Man šķiet, šādos gadījumos, ja ir starpbrīdis, jāsaka teātra pārstāvim. Tas jau ir kas neiedomājams.

Zii: Nesen Liepājas teāra mazajā zālē tante, atrodoties 2m attālumā no aktieriem, paņēma telefonu, lai kādam piezvanītu un pateiktu, ka ir teātrī.

Daina: Labi, ka klausījās, nevis vadīja to lekciju.

Arī Nacionālais teātris, kur izrāde notika, neslēpj izbrīnu.

Svarīgākais