Komentāri: FOTO: Soctīklos ironizē par Levita izskatu fotogrāfijā

Marija Govča

Ja nav par ko citu runāt, kā par prezidenta foto, tad labāk PAKLUSĒT. UN IZEJOT NO MĀJAS, LABĀK PAŠAM LIEKU REIZI PALŪKOTIES SPOGULĪ - VAI NEESAT PĀRĀK SANURCĪTS...

8.nov 2021 Atbildēt
Laura Šerna Evarte

Tas tomēr ir Valsts Prezidents atļaušos atgādināt.Šāds nevīžīgs paskats liecina par necieņu pret apkārtējiem.Augstakas varas nav.Neba viņš no kartupeļu talkas steidzās ,lai sevi nesavaktu.

8.nov 2021 Atbildēt
Valdis Rudzitis atbilde Laura Šerna Evarte

1000% no vagas izlīdis

8.nov 2021 Atbildēt
Ingūna Bedikere

Skatamies uz sevi. Es esam 10x koptāki par " Valsts Prezidentu ", jaunvārdu izgudrotāju ar savām mīļākajām.

8.nov 2021 Atbildēt
Vova the Vagabond

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

10.nov 2021 Atbildēt
Anatolijs Maslovs atbilde Vova the Vagabond

Labs raksts butu uz tualetes rulla ,,,,

13.nov 2021 Atbildēt
josh

Žakete tiešām nevīžīga izskatās. Bet par krekla piedurknes maliņām — es līdz šim biju domājis, ka tām ir jābūt redzamām. Ne jau velti krekla piedurknei ir jābūt līdz vidum no plaukstas locītavas līdz īkšķa locītavas sākumam. Foto gan ir fail, jo nevajadzētu būt tā, ka vienu piedurknes maliņu redz, bet otru nē.

8.nov 2021 Atbildēt
Andis

Ko tur lai komentē LV pirmais un galvenais bomzis - ne viņam kādas inteliģences, ne šarma, ne viņš latviski normāli runāt prot, bet viņa uzruna 2019.gada Zinību dienā par kredīta ņemšanu vispār bija kā šoka terapija. Aļo, Saeimas gaišās kāpostgalvas no kurienes jūs to pērtiķi izvilkāt?

8.nov 2021 Atbildēt
Arvids

Nevīžigā ģērbšanās ir no bēdām, ka neizdosies dabūt to noskatīto klavierķeblīti par 1900 eur glaunajam flīģelim. Let's go, Dzeni!

8.nov 2021 Atbildēt
Ojārs

Par klavierbeņķīti nekas vēl nav teiks, tikai par flīģeli - to nepirkšot.

8.nov 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Tā mēdz notikt, ja nav sieva blakus, kas visu sakārto.

8.nov 2021 Atbildēt
Arvids

Kūciņa jau nu gan varēja pieskatīt.

8.nov 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns atbilde Arvids

Protams, ka varēja un par to viņa arī būtu kārtīgi jāizlamā, jo pie vīrieša nevīžīgā izskata ir vainojama tikai sieviete. Punkts.

8.nov 2021 Atbildēt
Igors Latinos

Ko var gribēt no tā cilvēka ko virza NaciOnala apvienība , viņam jauztaisa kārtējo Prihvatizaciju .. valstīi piederošu uzņēmumu..Mums no 90 pie vārās Amerikāņu-ebreju mafijā

9.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Bārdu jau nu pirms fotogrāfa gan nodzīt.

9.nov 2021 Atbildēt
Jānis Kalvis

Laikam tas pēc kārtīgas pabūšanas Latgalē. :D

10.nov 2021 Atbildēt

Komentēt